Ny blogg!

enneapurger.blogg.se
Design och sånt kommer upp senare!

Jag lever!

Hej! :D
Idag drog jag och Hanna till haninge centrum och träffade Filippa. Sen åkte vi till mig och åt middag. Sen åkte vi till tungelsta hos Filippa, eller inte Hanna för hon orkade inte. Nu sitter vi iallafall i ett gästhus som inte går att låsa inifrån så vi måste låsa utifrån och hoppa in genom ett litet fönster som sitter högt upp. Sen måste vi kissa ut genom fönstret också. YEAH! lite läskigt är det också eftersom det finns massa svärd och yxor och andra läskiga saker här inne :O
Haha. Men bloggar mer imorn. Såg också att Paula bytt blogg över sommarn så det blir nog att jag också gör det men dt fixar jag imorn. Pusshej!


http://ppaulamoisiola.blogg.se!!!

alla kollar och kommenterar

ny blogg!

tänkte testa att blogga själv på en egen blogg nu på sommarlovet. Sen kommer jag tilbaka på den här bloggen!
Designen och det måste fixas. Sen tar jag bort lösenordskyddet :)

paula

Har seriöst inte tagit en enda bild på jättelänge :O Idag är det dåligt väder -.- Regn och blåsigt. Jag mår inte 100% bra heller... Juuuste, på onsdag åker Nicklas typ på någon cup till söndag. Sen är båda hemma en några dagar. Sen drar jag till Italien -.-!!! Jag kommer inte hinna träffa honom innan han åker så om en vecka får jag träffa honom igen :(  Hade iallafall jätteroligt igår. Synd bara att jag inte va helt frisk :/ Idag ska jag typ ruttna hemma. Hörs sen!

kommer blogga segt nu på sommaren / paula

Haha alla lite speciella inlägg har Nicklas skrivit idag. Eller aa dom 2 sista ;) Var ju med han och Emelie idag. Nicenice. Eller Emelie va bara med ett litet tag :) Vi har kollat film. Hoppat studsmatta, spelat wii och myyst :) Han drog för lite mer än en timme sen. Nu ska jag snacka lite på msn och sen sova. Puss♥

Paula är trött

Hej hej hej hej hej hej !!! paula här jag har nt orkat blogga på hela dagen o nt nu heller hej då!

Frida skriver!

Hejhej! <3

Paula vill inte blogga så jag bloggar åt henne! Vi är hemma ensamma. Mamma och pappa kommer typ hem klockan tolv vi möglar jag tycker nicklas är så jävla snygg het söt fin allt /frida


säger vi

Nu sitter vi i min säng och ska snart äta. Sen ska vi bowla hahah :D
Normala jagvet! Men nu ska vi äta säger vi hejdå :)

Hanna

Godmorgon. Vaknade för snart en timme sen. Ligger i sängen och äter brunch. Eller äter gör jag inte jag dricker nån kontig dricka som ska vara som en lunch typ eftersom jag inte orkar äta så mycket pågrund av att min tungpiercing börjar svida lite igen och så. Men det funkar ;)
Ska fixa mig snart sen möter jag Hanna i centrum. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra idag så om nån vill träffas messa! Ikväll ska vi iallafall typ bowla haha, men varför inte :D
Så sover hon här också. Men bloggar mer senare. Puss
Inte så jättegod men helt okej. Sen verkar den ju bra också.

varför?

Jag vet att jag inte borde göra såhär, jag borde inte skriva dehär men jag måste. Kanske raderar det när jag ångrat mig. Men varför? Varför lever man när man ändå ska dö? Varför finns kärlek när den alltid har sitt slut och sårar? Varför blev det som de blev? Det finns så många frågor man aldrig kommer få svar på.

Jag finns längre inte hos dig. Jag är som luft för dig. Alltså inget speciellt alls, det finns överallt. Efter allt beter du dig som om vi aldrig ens känt varandra. Som om våra fem månader bara var åt helvete. Inte betydde någonting för dig. Har jag rätt?

Varför fick jag aldrig chansen? Varför fick jag aldrig träffa dig igen och förbättra mina misstag och visa att jag kan så mycket bättre? Varför fick jag aldrig visa hur mycket jag älskade dig?

Jag gav dig mitt hjärta, mitt liv mitt allt. Och du tog emot det men sen gick du. Och du tog med dig allt. Så nu sitter jag här helt ensam och tom. Det enda jag har kvar är våra minnen. Och när jag blickar tillbaka på dom så ler jag inte som jag borde. Utan jag fäller tårar åt det. Det var så vackert och nu är allt bara.. slut. Jag kan inte fejka mitt leende längre, jag vet inte hur man gör. För med dig behövde jag aldrig göra det. Du fick mig att le så lätt i så svåra situationer.

Hur fan ska jag klara det här? Det har bara gått femton dagar utan dig. Det är fan ingenting. Men ändå är det så tungt. Det är som att gå och bära på en väska full med stenar. Hur ska jag kunna glömma dig när allting påminner om dig? När du finns i mina drömmar ungefär varje natt?
Det värsta är ju när man drömmer att allt är bra igen så vaknar man och märker att det bara var en dröm. Då vill man bara somna om igen och vakna upp i drömmen.

Mitt liv var som en dröm när jag hade dig. Men det var väl för bra för att vara sant. Jag undrar hela tiden, har du raderat alla våra minnen? Har du raderat alla våra bilder? Har du raderat alla våra sms och konversationer? Har du glömt bort hur det  var när det bara var vi två? När vi låg där i sängen och bara myste? Och har du glömt bort mig?

Jag kunde liksom skratta med dig. Jag kunde gråta med dig. Jag kunde skämta med dig. Jag kunde snacka skit med dig. Med dig kunde jag verkligen vara mig själv och jag älskade hur vi hade det. Vi var liksom som mer än bara kära, vi var som kompisar också. Och det var ju skitbra.

Mina kompisar säger att jag fortfarande snackar om dig. Nästan lika mycket som när jag var "nykär". Men hur ska jag inte kunna göra det när jag tänker på dig hela tiden. Och alla våra minnen och småsaker vi gjort som jag inte tänkt på lika mycket. Nu är det sommarlov. Det skulle ha blivit vårat sommarlov. Vi skulle ha gjort så mycket. Har du glömt allting?
Det skulle ha varit vi men nu sitter jag här ensam och bara skriver och skriver utan att få fram det jag vill. Jag vet inte ens vad det är jag vill få fram.
Men våra stunden är stunder jag vill uppleva igen och om jag skulle få chansen skulle jag inte säga nej för det finns inte ord så hur mycket jag saknar det. Det är helt otroligt hur världen kan vara så tråkigt utan dig..


Och våran låt. Den kommer jag aldrig glömma. Den kommer spelas om och om igen tills jag dör.
Förlåt för att allting är så men det är inget jag kan göra åt..





23.43

Ska gå och lägga mig och smsa med världens finaste nu. Hörs imorgon♥

if you only knew how much I loved you

Sov ju hos Josefin inatt. Asnajs. På kväll drog vi ut och träffade lite folk. Sen kollade vi på nåra filmer och somna typ fyra. Sen vaknade jag vid elva men låg kvar till ett. När vi fixat oss drog vi till centrum och åt lunch. Pommes frites :$ Haha gott.
Sen åkte jag ju hem till Paula och hon berättade vad vi gjorde och så ;)
Asså min usb sladd är helt borta, nästan så jag blir lite ledsen. Men en sak var najs. Att jag sovit borta två nätter och när jag kom hem idag hade mamma städat och gjort fint i mitt rum + att hon köpt sommarlovskortet. Gullig mamma man har ibland asså :D
Haha. Men ska duscha snart sen bara chilla lite med mig själv. Puss :)
Hittade en bild på nåns blogg från skolavslutningen när vi sjöng. Själv står man där i mitten och ser jävligt lång ut haha!

film nu

Kom nyss in. Har inte gjort så mycket. Jag och Alice gjorde ingenting typ. Sen kom Ennea och åt hos mig. Alice skulle dra hem så efter maten drog jag och Ennea till centrum och hon köpte choklad. Sen till ringen typ och sen åkte vi därifrån till tyresökyrka. Och därifrån hem ;) Nu ska jag kolla på film med min syster. Puss & Kram♥

msn

sitter och snackar i tele med olle bara för att alice borstar tänderna -.- Har bara varit med Alice hemma hos mig (: Webbat med dom här coolingarna:

öringesjön nästa

eller nästan. Ska dra och träffa Alice. Vi ska köpa godis. Sen ska vi dra till Öringebadet och där är mina små sunshines Linnéa och Jacki :) Måste verkligen tänka på annat än de som snurrar i mitt huvud just nu!♥ Känner på mig att kvällen kommer att sluta bra. Men ska inte hoppas på för mycket... Ska typ dra nu. Puss♥

skolavslutning 2010


idag och gårdagen

Första dagen på sommarlovet och jag ruttnar. Mår lite halvt dåligt :/ Inatt sover typ Alice här. Tack för att du finns för mig gumman!♥ Igår hände det lite saker som jag inte tänker ta upp i bloggen. Men jag och Emelie va iallafall vid nyboda och träffade lite folk. Sen träffade Amanda, Julia & Vickan typ :) Efter som att jag har bytt mobil med Emelie så har jag inte så mycket bilder från senaste tiden. Men här kommer 2 st.
Hahaha! jag
Jonte :D

.

Hejhej :D
Inatt sov jag ju hos Jacki najsnajs. På kvällen var vi ute och grilla marshmallows med marcello en stund. Sen drog han. Haha jag och Jacki tyckte iallafall det var kul och lyssna på ungdomarna på andra sidan :D
Sen så gick vi hem. Vet inte riktigt när vi somnade. Idag vakna jag halv elva av att jag fick sms av jossan. Jag åkte hem vid halv ett. Har käkar och ska fixa mig nu sen åker jag till Josefine. Vet inte vad vi hittar på men något roligt blir det. Sen sover jag där också ! Messa om ni vill träffas :)
Tog inga bilder igår så dehär blir ett bildlöst inlägg tyvärr..

paula

bloggpaus för ikväll

ferre

nu drar jag och emelie på ngn typ "fest" i nyboda. Hörs sen! :*

SOMMARLOV!

Idag har jag och Emelie varit lite överallt. Donken, Hemma, Vallen, Centrum, Forellen och lite överallt! :D Vi har träffat Nicklas, Adam & Jonas också :D Sen har vi inte gjort så mycket mera. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra :/ Men jag hittar väl på någonting. Puss

Slaggish hos jackish

Sha, nu är det SOMMARLOV! :D :D :D
Fan va skönt!
Efter skolavslutningen åkte jag och jacki med min familj till stan och käka på nån restaurang. Fett gott och vet ni? Jag kan äta normalt redan. Man brukar inte kunna det första veckan men jag kan ! :D
Sen åkte vi hem och fikade nyss. Nu måste jag plocka undan på mitt rum lite för det ser ut som jag vet inte vad. Sen åker vi nog till Jacki eller hittar på något annat. Trevligttrevligt. Vi får se hur uppdateringen blir ikväll. Kanske kommer det ett inlägg och kanske inte. Men nu ska jag börja städa. Puss!
Jacki och jag på tuben i måndags.
Ett monster (filippa) sofia och jag. 100 % seriösa
Sofia, Jacki och monstret igen och alla dom bär typ mig. Man undrar ju vart mitt andra ben tog vägen :O

@ skolavslutningen

Hej! :D
Har fixat klart mig till skolavslutningen nu. Går om ca 10 minuter. Känns typ fett overkligt att det är sommarlov snart. Det var ju nyss snö :O Haha men aa. Vi får se vad jag gör efter skolavslutningen. Jag och Jacki skulle typ till stan och fika. Bilder och sånt får ni ikväll eftersom min kamera ligger på laddning nu. Ha det bra! ;)

p a u l a

vakna! Men hinner inte blogga idag. Puss♥

Skolavslutning imorn!

Shaa :)
Mötte Mimmi idag och vi åkte till forum. Fixade mina naglar. Gjorde vanligt fransk manikyr. Helt okej blev det ;)
Mimmi köpte avslutningskläder och så. Jag åt glass som en toke för att inte ha ont i tungan och så svullnaden skulle gå ner (a)
Kom hem lite innan sex och åt. Sen dess har jag suttit vid datan. Hittar inte min jävla ubssladd. Så det blir inga bilder nu :/

hairhairhair

Kom nyss hem. åkte med Emelie till frisören och väntade typ 2 timmar. Men jättefint blev de! Naturligt blondt. :)
Hon sover här inatt också. Mitt hår blev bra också. Det ser lite typ gulaktigt ut i vissa vinklar men det löser sig ;) Kanske ska åka en litenmoppetur med Lovisa eftersom att hon klarade provet! GRATTIS :)♥
Hahahha nu kommer en jättecool bild på mig. Puss
o-m-g

WIIIIE! :D


naglar

Hejhej :)
Idag så var det ju idrottsdag. Var där i ungefär en och en halvtimme sen fick vi gå hem. Var en "tankenöt" och vi gjorde den på typ fem minuter medans alla andra på typ tio sekunder haha. Smart klass (y)
Jacki och Filippa kom hit en stund. Fast dom har gått nu. Ska ta en buss som går om en kvar och möta Mimmi i centrum. Ska lämna ett par låneglasögon jag fick av optikern för att testa om det blev bättre. Men grejen är att jag aldrig ens satt på mig dom :)
haha. Sen ska vi till forum och jag ska fixa mina naglar. Fick presentkort av mamma och pappa så jag kan göra det till skolavslutningen. Tack! :D
Då slipper jag sitta ensam och kämpa och dampa när de blir fel haha.
Men vi hörs ikväll, puss!

om dagen

Först ska vi typ ha den där saken ti Alby till 11.30. Då drar jag och Emelie hem till henne och typ äter lunch och färgar mitt hår (a) Sen ska hon dra  och klippa sig. Då drar jag och träffar Amanda. Vi ska typ träffa Jocke ;) Sen måste jag hinna träffa Nicklas en snabbis också. Och Amanda skulle kanske träffa en också. Så vi har fullt upp idag. Men det ska nog gå bra! :D
Hahahah, älskar er grymt mycket! ♥

yeey en dag kvar sen sommarlov!

Haha jättefin outfit -.- nej me asså man orkar inte när man ska ha idrottsdag :)

idrottsdag i alby

Hahaha det gäller att bjuda på sig va? :$
Men jag orkar faktiskt inte sminka mig idag. Så det så! :)
Vi ska lixom bara ha stafett eller vad det nu heter, i alby. Så då orkar man inte.
Som alltid så kommer outfit sen ;) Pöss så länge!

Jag älskar dig, tro på dom orden!

.

världens finaste människa!


Krya på dig!

Jag vet att Paula redan skrivit om dig men känner att jag också måste göra det.
Krya på dig Pontus, vi saknar dig!
Nån hade frågat vad som hänt, han ligger på sjukhus..

Bildbomb

Konstnären Alice, kolla hennes bild hon ritat. Kan det blir bättre? :O
HAHAHAHAHAHAH min pannaka från i fredags. Det bruna (nutellan) är en bajshög, det röda (sylten) är flugor och det vita (sockret) är lukten. HAHAHAHAHAH!
Jacki i båten. Vi låg under kapellen eller vad det nu heter för de blåste så mycket.
mmm mjukglass (a)
Jacki mitt sockersöta havrefras. Och den coolaste Ennea i bakrunden! :D
Hahaha bjuder !
Så går de om William ska ta läppglans på filippa. Sen gick det ju knappt bort heller..
Tungpiercing (a) svullen tunga och dålig bild men bättre kommer kanske senare :)

music

Hörde låten på Linnéas dans uppvisning! Fett sööt tycker jag (a)

Du var den enda som fick mig glad

Okej, jag vet att jag gjorde fel. Men alla gör misstag och jag har sagt förlåt hur många gånger som helst. Du förlät mig faktiskt men efter ett bra tag. Du sa att VI skulle bygga upp hela vänskapen igen men ändå händer ingenting. Jag försöker och jag vill. Jag skriver till dig utan svar. Jag vet att jag sa att jag inte skulle göra det men ändå gjorde jag det. Nu svär jag verkligen att inte göra om det, på riktigt. Om du inte tror mig vet jag inte vad jag ska göra. Antingen får du göra som du sagt och kämpa för att få tillbaka våran såkallad "Mount everest" -vänskap eller så får du låta mig vara. För det känns riktigt ordentligt inom mig när du bara ignorerar mig så. Det gör ju inte heller saken bättre av att du kallar mig fjortis när jag inte ens är en. Vad mer kan jag göra än att säga förlåt igen och bevisa att jag kan bättre? Tro på mig. Jag kan, jag vill och jag ska. Och inte bara för min egen skull utan för din också..

Du vet själv vem du är

carebox

Kom in för ett tag sen. Eftersom att jag tappade bort en mobil och sabbade en annan (min 4e typ). Sp har jag äntligen fått en av alla mobiler att funka! :D Och alla kan kommentera med sitt nummer så behöver jag inte godkänna :D Bara så att jag får det liksom. Aa, nu vet ni det ;)


duschen nästa

Som Paula skrev så gick vi ut och träffades ett tag. Satt och snacka bara ;)
Sen kom mamma och köpte matsäck till mig imorn som blev nån dricka som ska vara som en lunch och bäbismat eftersom jag inte kan äta annat :$
Kom hem för ett tag sen och nu ska jag duscha ;)

bilden väcker minnen!

Drar ut och möter Ennea bogen! :D<3

-

Chacha.
Det var chill dag i skolan idag. Hade ju genrep, sen gjorde vi utvärdering i två ämnen sen fick vi gå hem. Då åkte jag, Filippa, Sofia och Jacki hem till Jacki. Vi var där en kort stund sen åkte vi till stan. Fast sofia träffa nån annan tjej så hon följde inte med. Hahahhah vi träffade nåra snygga killar som vi peta näsan med HAHAHAHAH, jacki och Filippa fattar ;)
Sen kom pappa och jag piercade tungan, wiho!
Sen så köpte jag två par skor, ett par till avslutningen ;)
Kom hem för typ en timme sen, har  kokat soppa tre gånger för som första två blev fail, haha.
UBSn funkar inte så ni får bilder senare!

det jag fick idag


the day

Så, då var man hemma. Jag har varit med Emelie och Amanda idag. Vi drog till mig och kollade på film :) Sen gick vi till skolan för jag skulle hämta en sak. Där kom mamma och hämtade mig och vi drog till centrum och jag köpte hårfärg och någon hårsak och armband :) Eller jag fick. Tack maami ♥ Sen hämtade vi syrran på träning på vallen. Ikväll ska jag bara vara hemma och städa rummet och fixa lite småsaker. Hörs senare. Puss

kommentarer

Btw, vart har alla kommentarer tagit vägen? Kommentera nu hörrni!

strandallén - tyresö centrum

Haha jag är på blogghumör. Men jag har inte så mycket att skriva. Bussen går 8.37 så jag ska stäng av datorn snart :D Lägg det helst i eran carebox (a) Nu har vi den här dagen som vi ska spela golf. Imorgon har vi någonting i Alby och slutar typ 12! Sen skolavslutning och SOMMARLOV! :D
Haha jag och Emelie förr årets skolavslutning. Fett coola! :D
Aja puss och hej :*

godmorgon

Nu ligger vi i sängen och ska snart gå upp och fixa oss.
Vi ska inte spela golf idag. Istället ska vi på genrep för våran skolanavslutningslåt vi ska sjunga. Den är till våran fröken Stina :)
HAHAHAHAHAHAHAHA, vi är ju inte seriösa när vi sjunger men lite måste man väl få skämma ut sig själv (a)
Men nu ska Jacki blogga sen ska vi fixa oss, Juste, efter skolan så ska vi till stan för jag ska köpa nya skor, sen kanske kanske kanske jag piercar tungan om dom har tid, trevligt! ;)

o u t f i t

Det var den + smycken som jag ska ha också ;)
Idag efter golfen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Om Linnéa kunde så skulle jag vara med henne. Annars hade jag tänkt att kanske slinga håret. Någon som kan gissa hur? =) Aja det var väl allt för mig, hah! kiss & hugs <3

golf

Wiie golf idag -.- Ruttet! Aja, godmorgon. Vaknade typ fört 25 minuter sen. Har klätt på mig och ska typ fixa resten snart. Outfit kommer i nästa inlägg. Ville bara säga att jag är vaken. Ska äta nu så skriver jag sen!

music

Din blick kan få mig att le,
du och jag föralltid lova mig det.
Ingen kan ta den där känslan från mig,
varje gång som jag tänker på dig

tjo

Nicklas drog nyss :( Vi har varit vid öringebadet med Linnéa, Emelie, Amanda, Pata, Jacob, Patas syster och Nicklas :) Vi hade jätteroligt faktiskt. Förutom en sak... Sen drog jag, Linnéa och Nicklas hem till Linnéa. Sen mig eftersom att jag skulel typ äta. Sen Linnéa igen. Hahah vi spelade tjejsnack :O Det va bara jag som fick göra pinsamma och äckliga saker! -.- typ skrika ut genom fönstret, äta ketchup och massor. Aja. Sen drog jag och Nicklas till mig och fixade en sak sen drog han :/ Haha imorgon ska vi spela minigolf med klassen! trååååkigt. Sen kanske jag ska vara me Linnéa. Hörs imorgon.♥

Jacki slaggar här

Hejhej :D
Har haft en najs helg.
Igår så åkte jag ju med Jacki och hennes familj till dalarö och käka lunch, mysigt ;)
Sen så åkte vi hem till dom och åt middag. Jag och jacki tog en liten promenad och gick runt på kvällen.
Idag så gick vi till grisslingebadet och stekte och åt glass (a)
Fick faktiskt lite färg (y)
Sen gick vi tillbaka och chilla lite. Pappa hämtade oss vid halv sju. Just nu duschar Jacki. Hm.. har inte så mycket och säga. Imorn ska vi typ spela minigolf med skolan. Sen efter ska jag och Jacki till stan. Najsfan ;)
Bilder får ni imorn. puss :)

strandbadet

Hemma i Stockholm igen! :D Snart ska jag till strandbadet och träffa Emelie & Amanda. Någon gång där kommer Nicklas också. Men han är så seg på sms och jag ill inte sitta inne och ruttna så jag drar dit när jag har ätit lunch. så vi hörs sen. Puss♥

morning

Godmorgon bloggen! Idag är jag uppe tidigt ;) Men snart ska vi åka hem. Det tar kanske typ 3 timmar eller lite mindre. Så alla som är vakna smsar mig när dom ser detta! :D På väg hem ska jag och pappa köpa ett busskort till mig. Så nu kommer jag inte att klaga på att jag inte har någonting att åka på ! :D Nu ska jag gå och sätta mig i bilen.Puss♥


sitter hos "mommo & moffa" och har ingenting att göra så jag lägger upp tre bilder!

Haha rubriken va mest för Amandas skull :D hahahaahha, minnen! <3


@ örebro

Haha, sitter och kollar på wildkids med mina syrror ;) Inte så roligt, men det finns inte så  myclet mera att göra här. Jag kom 2a på minigolfen föresten (: Imorgon ska jag vara med Nicklas. Saknar honom faktiskt här borta. Aja, ikväll ska vi äta pizza :D yeey tjockis here! Har inte så mycket mera att säga. Hörs ikväll eller imorgon:*

Paula bloggar!

Yes, Paula här. Jag har inte hunnit blogga på ett tag eftersom att jag glömde datorn hemma som Ennea sa. Men igår iallafall gick jag ju hem från skolan. Emelie kom förbi ett tag. Sen ringde Nicklas och sa at han och Cribbe a på väg till mig :D Vi träffade dom och hoppade lite studsmatta ;) Kulkul. Idag har jag varir i stan med mamma, mormor och min syskon och shoppat. Fick med mig ett par shorts, strumpor & skor. Igår köpte mamma ett linne och ett par leggings till mig också. Glömde min usb-sladd hemma också. Så inga bilder :/ Sen kanske vi ska spela minigolf också (a) Men nu är det mat. Puss & Kram♥

Wiiho!

Vaknade precis av att Jacki ringde. Ska åk båt med dom idag sen slaggar jag på värmdö hos hennes pappa. Najs som fan!
Dom hämtar mig vid trinntorp halv tolv så får väl åka om lite mer än en timme. Måste fixa mig nu och packa. Det kommer typ ta en jävla timme för mig och fixa mitt fula korta hår, buhuhu.
Jag mätte det igår och det var typ 44 cm :$ Och nej det var inte min ide att göra de..
haha men nu har ni lite att lägga i er carebox. Vi hörs kanske ikväll annars imorn, Ha det bra för de ska jag! :D
Jacki och Jag (a) ♥

läget liksom

Nu är det såhär att Paula har varit en badgirl och lämnat mig ensam i stockholm, nej jag skoja bara. Men hon har åkt till Örebro för att hälsa på släkten typ (?) Men så dum som hon är så glömmer hon ju självklart sin dator hemma. Så hon kommer inte kunna blogga förrän på söndag när hon kommer hem. Men jag kan ju hälsa lite då och då från henne och så. Hon har det nog bra där nere, eller det kanske är uppe. Inte vet jag :D Det ända jag vet är att dom käkat tårta, Hahah! Men vi får se om hon hör av sig något mer. Om nån undrar något är det bara och lämna en kommentar så messar jag henne och skriver ut svaret. Annars kan ju alla andra messa henne för mobilen tog hon iallafall med. Haha känner att jag sitter och bara babblar med mitt humör ändrades från asbölande till hyper, HAHA!
Dethär måste seriöst vara sötaste bilden på Paula i hela världen. Kolla bara på henne.
Stolt över att kunna säga att hon är min bästavän! (a)


nu är jag lite ledsen här..

.. Jag vill ha tillbaka mitt hår!
Jag vill, jag vill, jag vill!
Har pms och ligger och gråter för mitt korta hår.
Ni får ingen bild för det är fuuult.
Hjälp, jorden går under!
Mitt hår! :'(

omfg!

Idag efter skolan drog jag och Filippa hem till mig och gjorde pannkakor, sen drack vi cola och gick ut med den och sukta casper och dom även fast dom också hade cola. Haha!
Sen så åkte vi till kumla och träffa Hanna. Gick hem till henne en stund.
Sen åkte vi till centrum och jag mötte Emma. Jag gick och klippte mig. Så jävla FULT!
Det är askort. Hon klippte typ 1-2 dm. Fan tänker aldrig mer ha utsläppt!
Nu ska jag städa, puss

packar..


.. som sagt så åker jag ju till Örebro idag. Kommer sakna vissa. Men det ska också bli skönt att komma bort från Stockholm över helgen. Nu ska jag sola lite och sen in och måla naglarna :)

haha har lagat mat!


Kinamat (?)

poj

Gick hem från skolan för att ja har ont i huvet och är verkligen jättetrött. Så nu ska jag ta en alvedon och lägga mig ute i solen och sova lite :$ Pöss

Fredag!

Godmorgon :)
Sitter och fixar mig just nu. Börjar ju 9.10 så har lite tid kvar på mig. Slutar 11.30
Vet inte vad jag hittar på men vi får se. Skulle behövde klippa mig också om jag får med nån så jag kan boka tid ;)
Men nu ska jag fortsätta fixa mig men vi hörs nog efter skolan, puss.
Dagens låt:

pontus bff

Du är saknad "Shottiskompis" Krya på dig!

hampus-älskling


fredag!

Hejhej. Vaknade lite senare idag men jag sminkar mig typ inte längre. Yeey! Det trodde ni inte va? ;)
Igår hade vi öppethus. Det var hur tråkigt som helst. Det hände lite saker igår också som jag inte tänker ta upp i bloggen. Men du vet vem du är. Och du vet att jag alltid finns för dig! Sen hände det väl inte någonting mer igår. Idag slutar jag 11.30. Så jag och Linnéa drar till mig tror jag. Sen på eftermiddagen åker jag till Örebro med Familjen. Vi ska till mormor  & morfar, och hälsa på lillkusinen också :) Saknar henne!♥ Aja, nu har jag inte så mycket att skriva. Vi hörs om ett tag igen.. Hejdå♥
Haha Linnéa fotade ;) Orkar inte rotera

vadfan händer?

Asså vafan är det som håller på och hända i världen?
Fick nyss veta att en person bara har ett år kvar och leva, en annan barndomskompis ligger inne på sjukhus och ska göra det ett tag framöver, dom flesta förhållanden tar slut och de flesta killarna visar sig vara svin, andra privata grejer händer, man hör tjaffs från alla håll hela tiden och många har blivit så deppiga av olika saker och ingen är social längre, shit vad ska jag göra? Är helt förvirrad..

Och fråga inte efter namn och sånt för jag tänker faktiskt inte säga något.
Alla får vara anonyma i det här inlägget!


lämna mig aldrig


öppethus

Hejhej! :)
Idag hade vi ju öppethus i skolan, tråkigt som fan.
Började 8.30 och slutade typ 18.30
Men vi hade två timmars rast emellan också så då drog jag och Filippa och mötte upp Jesper och Linus för att gå till bryggbadet där flera var och badade. Alla bada utom jag, eller jag doppa bara fötterna (a)
Sen gick vi till öppethus och vi gjorde ingenting typ, bara visa runt våran föräldrar vad vi gjort och lalala :S
När vi fick gå hem gick jag och käka. Grillat i mitt ♥ :$
Haha, men ska nog gå och duscha snart så jag har det gjort och så håret lufttorkar innan jag somnar. Puss så länge!

3 juni

Är hemma ett tag med Amanda för jag ska hämta en sak till skolan. Uppdatera mera ikväll. Puss:)♥

öppethus

Godmorgon!
Asså anledningen till min dåliga uppdatering är att nu när det är så fint väder ute så sitter jag inte inne vid datorn. Jag ska försöka att blogga så mycket och så bra som möjligt. Men ni kan ju kommentera vad ni vill läsa om?
Så nu vet ni det ;) Idag är det öppethus i skolan -.- Inte så roligt. Vi har liksom skola från 8.30 till 19.30 eller vad det nu var. Imorgon ska jag åka till Örebro och hälsa på släkten där. Jag kommer hem på söndag. Nice;) Hörs sen!♥
Jag älskar Nicklas mest!♥

good day

tjooh! Som Nicklas skrev i inlägget innan så var jag med alla dom coolingarna. Vi hade jätteroligt och mysigt:) Jag, Nicklas & Linnea lagade mat. Sen kom Emelie & Amanda. Vi hoppade typ studsmatta och hade vattenkrig -.- Sen drog Linnéa. Emelie, Amanda & Nicklas stannade ett tag till. Sen drog Emelie & Amanda också. Så jag och Nicklas var med varandra ett tag till. Sen vid 10 drog han också :/ Linnéa tog några bilder. Men dom har jag inte så jag lägger in dom imorgon :) Nu ska jag lägga mig i sängen och smsa. Puss och kram♥

tja

hej alla bajskorvar, idag har jag varit med emelie,amanda,paula älsklingen OCH linnea. vi har hoppat stuts matta o annat HEJ DÅ! /Nicklas o Frida ...

Dagens fråga

"Bli aldrig kär, det är bara till besvär"
Är det så, kommentera och säg vad ni tycker!


2 juni

Oj glömde att jag inte bloggat idag haha :O
Iallafall så mötte jag Anna, så var vi hos mig ett tag innan vi gick ner till alby.
Först spela vi brännboll. Fast jag gjorde inte så mycket till nytta eftersom jag inte kan spela och tycker det är tråkigt.
Sen så grilla vi korv. Fast jag gillar inte korv så jag tog med mig sallad hihi. Sen grilla jag mashmallows. Fyfan vad gott!
Sen gick jag ner och kolla på när nåra badade. Fyfan va kallt. Skulle inte kunna göra de asså :O
Tog bara lite bilder idag:
Sara och Parri banga först på att hoppa i haha ;)
Men dom hoppa i tillslut.
fast det var askallt så dom gick upp direkt igen, hah.
Parri sötnos :) <3

Grillning i Alby ikväll!

Fick jobba hemma idag igen med Jacki och Filippa, trevligt ;)
Slutade iallafall två. Ska städa mitt rum lite nu sen fixa mig och platta håret sen så går jag och möter Anna sen går vi till Alby och möter resten av tjejerna och grillar och så. Kommer bli fett med mys (a)
Och jag nås på mobilen, men vi hörs ikväll!
Två bilder på mig och Jacki från igår, bjuder !

wiie

'

Nu sitter vi hemma hos mig och ska jobba hemma istället för i sko 1§1glan ;) Vi äter lunch här också. Just nu sitter vi och äter risifrutti. Amanda, Linnéa och jag. Nu ska vi jobba :P Puss & Kram :D


godmorgon

Sitter och fixar mig nu. Börjar 8.30 så måste jalla lite.
Slutar 14.00 så efter kommer jag hem och sover (a) Är astrött.
Sen ikväll ska jag grilla med laget i alby och så.
Men nu måste jag fixa mig, pusspuss

wednesday


Här har ni en dålig outfitbild. Bättre än ingenting ;)
Idag efter skolan ska jag typ bara "barnvakt" åt mina småsyskon. Till 11 -.- Linnéa kommer ett tag. Nicklas också !:D Dom bästa barnvakterna, haha! Så det blir nog rätt nice ändå. Slutar 14.00 idag. Så kommer väl nog Nicklas efter det nångång :P Aja uppdaterar mera efter skolan och kanske i skolan. Kisses♥

2 bilder från igår




sitter och kollar på desperate housewives. Har inte tagit så mycket bilder idag men jag lägger in dom jag tog efter programmet


Jacköööh

Hej bloggen! :)
Idag så  var vi ju på nått museum med skolan, tråkigt. Men efter jobba jag och Jacki hemma hos mig med våran coola ordbok. Sen va vi med Linnea, Paula, Alfred och William vid KG en stund. Sen drog jag och Jacki till Jacki. Jag råka däcka i hennes mammas säng :$
När jag vakna gick vi och köpte glass och satte oss vid vattnet men då började någon jävla gubbe gå efter oss, aspanik! :O
Så vi gick hem, haha.
Satt typ och dunka musik och klottra på varandra som vanligt haha.
Blev hämtad för ett tag sen. Ska hoppa in i duschen alldeles snart.
Jackis och mitt hår ihopflätat. Brunetten <3 Blondinen
Jackis hund som sov breve mig :$
Jag och Pennie igen hihi (a)
Jacki och jag :)
Ennea "HJÄRTA" Jacki <3

my hair


Nejmen det är okej, vi är coola :D

frisöör

Egentlligen skulle min lillasyster klippa sig. Men hon hinner inte till sin tid så jag får klippa mig istället -.- Aja det måste ändå göras. Mitt hår ät jätteslitet. Nu sitter jag och Linnea och äter glass och dricker 7up ;) Hörs senare när jag har någonting intressant att säga...

Bjuder



outfit

Nu ska vi äta frukost sen dra typ

Tröja, syrrans från skolan. Jeansleggings från gina. Vitt linne fråg bikbok ;)

lite efter :$

Godmorgon! :D
Vi bloggade inte så mycket igår. Vi blev lite flummiga och så av colan (a) Och stackars Nicklas hade typ 40 graders feber :( Han måste ta och bli frisk snart. Aja idag ska vi typ till postmuseet med våran projektgrupp. Sen ska vi till skolan. Slutar 13.45 Idag ska jag typ klippa mig :| Page? :S Nu ska vi foortsätt att fixa oss. Vi ligger lite efter :$ Men aja vi kommer med outfit sen. Puss♥

RSS 2.0