ennea enci purger

Älsklings Ennea sover här inatt! :D Vi ska baka kladdkaka och sen vet jag inte. Imorgon ska vi ju på museeum med klassen typ, så det blir chill :) Nu kommer Sara gullunge så jag ska leka med henne som hon säger :) puss ♥

monday

Alice drog för ett tag sen och nu ska jag äta middag och sen ska jag och syrran baka kladdkaka (a)
Uppdaerar senare med bilder. Puss♥

Det här inlägget skriver jag på sms/chatt språk

H!
Sitter hemma hos mig o skriver n ordbok om chat/sms språk.
Vi lyssnar oxå på musik. Slutar halv tre. Då ska jag o Jacki hitta på ngt ql.
Men nu ska vi fortsätta o ha d 3vligt. xxx!

jfgjyju

Förlåt för min dåliga bloggning. Men jag har varit jätteupptagen och knappt suttit vid datorn... Om någon är intresserad kommer min helg i tex här ;)
Fredag:
Jag var i skolan till halv 12 kanske. Sen gick jag och Amanda hem till mig och åt mat och satt mest vid datan och drev lite :D Sen drog  hon och jag drog och träffade Nicklas och vi kollade på Linnéas dans ;) Sen vid 10 kom jag hem ungefär och gjorde inte så mycket. Somnade tidigt
Lördag:
På kvällen kom Emelie & Lovisas familjer på middag hos oss. Vi åkte på Lovisas nya moppe! :D Nicklas kom också sen. Vi var mest på mitt rum och myste och lyssnade på musik. Nicklas spelade lite fotboll med alla småsyskon också ;) Han är ju väldigt omtyckt av mina syskon kan man säga :) :O Han drog typ vid elva. Resen drog typ 1 och Emelie slaggade här.
Söndag:
Pappa väckte oss fett tidigt och sa att vi skulle till farmor & farfar -.- Men efter de hoppade jag av vid centrum och mötte Emelie och kollade på Linnéas andra dansuppvisning med flera folk ;) Sen drog vi till vallen och träffade Nicklas & Niclas. Vi gjorde inte så mycket. Sen drog Emelie och jag stannade kvar lite med Nicklas & Jonas. Sen drog jag också. Ennea kom och mötte mig så drog vi hem. Senare på kvällen kom hon ill mig och hoppade studsmatta (a)

måndag

Godmorgon, idag har vi en liten sovmorgon till halv tio (y)
Vet inte vad jag ska göra idag. Om jag inte hittar på något så kanske jag åker med mamma till typ farsta och shoppar lite. Behöver något jag kan ha på skolavslutningen. Jag vet att jag är lite sen men jag har inte orkat leta..
Men nu ska jag fixa klart mig, vi hörs senare!
Dagens låt

Lägg dags

Jag vet att min bloggning har varit tråkig men jag har ju varit lite nere och mest använt bloggen för att skriva av mig och sånt. Men imorn får ni bilder från senaste tiden. Och jag måste bara säga att jag uppskattar alla kommentarer jag får om att jag kommer hitta nån ny, att jag kommer fixa det och allt. Men det blir ju lite roligare också om ni skriver erat namn. Men nu ska jag nog lägga mig i sängen och messa lite. Om nån ens är vaken och orkar smsa. Förut fanns ju alltid han jag kunde messa med. Men nu ska vi försöka vara lite positiva här. Godnatt!

kärlek, vem fan kom på den leken?

Inatt så drömde jag om oss, igen. Jag drömde att du kom tillbaka. Vi träffades och jag förbättrade alla misstag som jag gjort och du sa igen att du älska mig och kollade i mina ögon. Jag fick känslan kärlek i kroppen och fick detdär pirret i magen. Sen vaknade jag imorse av att pappa peta på mig. Fan vad sur jag blev när jag insåg att allt bara var en dröm. Fan asså att det blev som det blev. Vi hade det ju så bra. Du var han jag kunde snacka skit med, han jag kunde driva med och han jag kunde skratta med. Det var så underbart. Allt gick verkligen åt rätt håll. Det skulle ju ha blivit våran sommar. Vi skulle ha tältat. Jag skulle ha kommit till djurö och bott där ett tag. Det var så mycket vi skulle göra men nu kommer det inte bli av. Jag vet att jag också gjort fel ibland och jag skulle döda för att gå tillbaka i tiden och ändra på dom. Det känns som om det inte finns något och leva för längre. Jag saknar när mobilen vibrera och det stod ditt namn på skärmen. Jag saknar alla dina gulliga sms. Visst har jag kvar dom. Och alla bilder. Men så fort jag kollar på dom så bara sprutar det tårar ur ögonen. Jag älskade dig precis som du var. Vi var så lika. På personligheten då. Vi hade samma humor. Vi skrattade alltid tillsammans. Nåra tjejer kom ju fram till oss på grönan och sa: "är ni syskon?" vi drev med dom och sa: "ja" domba: "man ser det". Så vissa tyckte även vi var lika på utsidan. Men det tycker inte jag. Du är så mycket... finare. Det finns inga ord som kan beskriva dig. Visst har mina känslor för dig förändrats en liten del då jag fått reda på lite saker. Men ändå finns dom kvar där. Kanske inte lika starka med dom finns. Det är minnena som får mig och tänka på hur bra vi egentligen har haft det. Det är kärlek jag vill uppleva igen. Fast men dig kommer jag aldrig få uppleva dom ögonblicken då jag inte finns kvar i ditt liv längre, inte vad jag vet iallafall. Från 29/12-09-22/5-10 och 24/5-10-27/5-10 som var våran tid. Nästan fem månader. Det är en lång tid. Den tid var den bästa i mitt liv och allt var bra. Vi klarade allt tillsammans då. För då var det Random♥Lila. Två namn som inte kommer kunna skrivas ihop mer med ett hjärta emellan..

cola

Idag efter att jag hade handlat med pappa så mötte jag upp paula i centrum. Vi va där och vänta på bussen i typ 20 minuter. Sen så åkte vi hem och käka. Sen cyklade jag till henne. Pallade inte gå haha. Vi hoppa studsmatta och så.
Sen cykla jag hem för att duscha. Sitter och dricker cola. Men inte vilken cola som helst utan coca cola cerry. Tyckte faktiskt den va ganska god (a) Fast jag bara äääälskar hur burken ser ut !

veckan

Driv
Niclas & Nicklas
Emelie failade lite på donken kan man säga :D!
Ja, jag hade cykelhjälm! :O
Det var lite bilder ifrån helgen. Lördagen hade jag jäerroligt, men Emelie, Lovisa, Linnea & älsklingen och massa mer småbarn :)<3

/Ännea

Nu ska jag fixa mig sen åker jag med pappa och handlar och typ kollar på lite saker.
Vi hörs senare.

Godmorgon

När jag vaknade var jag fortfarande kvar i helvetet. Jag måste börja inse att det är såhär mitt liv är nu. Det vi hade är dåtid men känns ändå som det var igår. Det finns inte ord på hur mycket jag saknar det och bara för denhär lilla texten började tårarna rinna igen. Jag förlorade det finaste jag hade.
Jag vet inte vad jag ska göra idag, skulle ha varit med Paula men hon skulle till sin farmor och farfar. Antingen hittar jag på något annat eller så ligger jag i sängen hela dagen. Men då vet jag hur det kommer sluta. Precis som alla andra dagar när jag bara ligger ner och tänker. Och nu spelas "I'm only gonna break break your break break your heart" Var det så du tänkte eller? Det var också den låten som vi åkte till på popexpressen för nästan en vecka sen. Då var ju allt bra. Det var också den låten jag sjöng med Paula när jag och du snacka i telefonen och du sa: "kommer du?!" och jagba: "NEJ!" För det var det sista jag ville göra. Fan asså att det blev såhär. Jag gick verkligen in för det och satsa allt jag hade men ändå blev jag lämnad ensam kvar. Helt ensam.

Jag nöp mig själv och märkte att det är verkligheten jag lever i nu.

Jag vill bara somna nu och när jag vaknar upp ska allt vara bra igen. All denhär skiten ska bara ha varit en mardröm. Godnatt!

Skriver av mig lite

Idag är den dagen som kunde ha varit våran fem månaders dag. Men så blev det inte.
Vart jag än är, vad jag än gör så kommer det bara upp minnen om oss. Jag saknar det vi hade även om vi inte hade det bra alltid. Visst bråka vi ibland och så men det var ändå så underbart. Jag kan bara inte glömma dig. Även fast alla säger att jag förtjänar någon bättre. Är det verkligen så? För jag älskade dig verkligen, jag ville inte leva utan dig. Men nu är jag tvungen för jag dög inte till. Jag försökte verkligen men det kändes inte som jag fick något tillbaka. Inte på den senaste tiden. Jag har aldrig gillat någon så mycket som dig. Det finns ingen längre som vill tävla med mig på mobilspel, ingen som väcker mig varje morgon med ett "godmorgon älskling"-sms, det finns ingen som messar mig varje dag och säger att dom älskar mig, det finns ingen jag kan prata med i telefon när jag går ensam. Du finns inte längre här. Jag vet att jag borde skita i dig men det går inte. Mina ögon fylls med tårar så fort jag tänker tillbaka och så fort jag tänker på dig. Jag har fortfarande inte fattat att allt bara är borta nu. Det känns så tomt. När du lämna mig tog du en så stor bit av mig med dig. Du var ju verkligen mitt allt och nu vet jag helt säkert att det aldrig blir vi igen, aldrig. Jag sa att jag inte ville leva utan dig, och det vill jag inte. Men alla kompisar finns där och puffar upp mig när jag faller ner, ni ska bara veta hur mycket det betyder.
Jag vet att jag också gjort fel ibland, jag har överreagerat för mycket. Men det har inte alltid varit lätt för mig heller, och du vet varför. Jag tror inte ens du läser det här men ändå. Jag vet inte vad jag vill få fram med denhär texten. Men jag saknar verkligen våra stunder, alla gånger vi bara låg och myste. "jag älskar dig" var tre ord som kom fram då och de kom rakt från hjärtat. Jag önskar jag kunde uppleva dom stunderna igen. Det var stunder av ren kärlek och allt var bra då. Allt vi byggde upp tillsammans bara rasa ner, så fort. Hur lång tid kommer de ta innan jag kommer över det här? Hur lång tid kommer det ta tills tårarna slutar rinna? Det känns som om det kommer hålla på i all evighet. Men iallafall. Grattis på det som skulle ha blivit 5 månaders dagen.

/ennea

Är hemma från matchen nu, sverige vann med 4-2
Ska käka nu sen duscha, uppdaterar senare!

yey

Idag kommer grannarna och ska grilla och äta middag hos oss ;) Så nu ska jag hoppa in i duschen för snart ska ju träffa lite folk. Vi får hoppas att Nicklas kan idag <3 Skriver mera snart. Puss♥

Snabb inlägg

Sha :D
Igår mötte jag mina kussar i slussen typ halv fyra. Vi drog till dom. På kvällen var vi på nån festival. Haha det va najs. Åkte nån sak som var typ som röda mattan på grönan och nej jag tappa inte min mobil och den flög inte åt helvete :O eller jo det gjorde den men den gick inte sönder, inte en enda repa, jävligt tur asså!
Sen kolla vi på film och käka chips och sånt. Hände saker under natten som fick mitt humör att ändras. Tack för att du visat att du bryr och brydde dig om mig, not! du vet vem du är.
Vaknade typ tio. Då fixa vi oss och drog ut. Anil vann lite saker på festivalen som va idag också. Sen kom vi och käka lunch. Nu ska vi snart åka till solna och träffa nåra kompisar och släktingar och sen kolla på fotbollsmatchen, Sverige-Bosnien, men vi hörs ikväll, ha de bra! :D

paula

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? Typ 3
Vad tycker du om kärlek? Det bästa som finns om det går rätt
När kramade du någon sist? Igår
Saknar du någon speciell person? Ja
Har du svårt för att bli kär? Beror helt på. 
Är du singel? Nej 
När fick du senast en komplimang? Igår

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: Inte vad jag vet
Hånglat med nån riktigt ful: haha tyvär :)
Hånglat med fler än 50 pers: Nej
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Nej
Gjort något riktigt dumt? Ja
Gjort något du verkligen ångrar? yepp
Åkt ambulans? Nej
Gjort nåt olagligt? ...
Fått din mamma att gråta? Ja..
Slagit ner någon? Ja, på skojj
Skämts över dina föräldrar? Hahah! ja
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja? 
Tar du droger? Nej
Dricker du? Ja, men inte alkohol :D
Vilka kläder sover du i? hotpants & Linne
Vad hatar du verkligen? Att bli sviken av någon man älskar
Är du ensam nu? ja! :(
Vill du gifta dig? Inte på ett tag, men sen så
Vill du ha barn? Ja

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? Jag
Såg dig gråta? Alice & Ennea
Fick dig att gråta? Jag hade ont...
Du delade en dricka med? Minns inte
Du gick på bio med? Alice
Skällde på dig? Pappa tror jag 
Sa någonting till dig och vad var det? Jossan "kan vi lägga in låtar i min ipod?"

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU..

Gråtit? Nej
Kramat någon? Ja
Pussat någon? Japp
Köpt någonting?Yes
Sjungit? Haha ja.
Saknat någon? ja


lördag!

Godmorgon bloggen!
Vaknade för typ en timme sen. Mår lite dåligt idag :/ Men aja, jag bryr mig inte ;) Idag ska jag nog bara chilla hemma. Men ikväll ska jag typ vara med Nicklas, Emelie & Linnéa. Det  blir kul, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det blir nog kul. Ska nog snart iväg och köpa godis. Kanske hyr en film också :) Vi hörs senare. Puss♥
Inte lagt ut bilder på ett tag så kände mig lixom tvungen :$

happy

Går och lägger mig nu, godnatt!♥

1 vecka idag (a)

Kom nyss hem. Har ju varit med Nicklas. Vi kollade på Linnéas dansuppvising. Hon var jätteduktig :)<3 Nicklas gillade baletten ;) Haha. Kom typ nyss hem. Har inte så mycket att skriva :/ Ikväll ska jag inte göra någonting speciellt och imorgon ska jag vara med Nicklas :) <3... Igen haha. Nejmen aa jag ska vara med honom. Hörs senare. Puss ♥

Deutschland

hallo es ist Amanda hier. Heute bin ich auf Paula und Emelie zur Schule. Als wir fertig waren gingen wir in vivo und handelte Nudeln, dann gingen wir nach Hause zu Paula und aß sie. Paula wird heute Abend puff und schauen Linnea Tanzshow treffen, da sie mit ihm schlafen wird. auf Wiedersehn, tschuβ
Inte för att jag ska sova hos nicklas sen men jaja ;) Det va Amanda som skrev det tyska om någon missade

kort dag.

Fick sluta halv tolv idag för jag var klar med allt som jag skulle göra.
Så gick hem och åt lunch med mig själv. Sitter på rummet och dunkar musik nu, försöker städa lite med fastnar bara vid datorn hela tiden, haha.
Sen måste jag packa också. Tar bussen 14.15 och min kusin möter mig i slussen så åkte vi till dom, vi ska typ på nån festival så det blir najs. Japp, men nu måste jag fixa saker vi hörs kanske ikväll om jag har datorn, pusshej!
Bild från nån vecka sen typ.. orkar inte rotera den (a)
Den här låten är så jävla rätt, precis som jag har det nu. Varje ord stämmer förutom att det är mot en kille jag menar och att det inte försvann för en annan tjej, eller vad vet jag? Det är fan läskigt hur bra en låt kan passa in på en.

Det här fick bli rubriken

Sov ganska dåligt inatt på grund av de som hände igår. Men en person gjorde kvällen mycket bättre då han verkligen trösta och var hur gullig som helst. Fick mig glad också.
Sitter iallafall och fixar mig nu. Efter skolan drar jag till mina kusiner Anil och Evin och så sover jag där. Imorn ska vi kolla på fotbollsmatch sverige-bosnien.  Jag ska vara hooligan och jag ska slåss! Eller inte..
Men min bloggning kommer suga dom två kommande dagarna eftersom jag inte kommer vara hemma och vet inte om jag kommer ha tillgång på dator. Men annars bloggar jag nog efter fotbollsmatchen när jag kommit hem om det inte blir försent. Ha det bra allihop!

smycken & outfit


poooooojla

Godmorgon! Vaknade nyss och håller på att fixa mig och dunka musik. Idag är det kort dag i skolan ;) Efter ska jag vara med Amanda. Vi hittar nog på någonting busigt :) Senare ska jag träffa Nicklas jag vet inte vad vi ska göra. Haha sen ska vi iallafall kolla på Linnéas dansuppvisning i forellen :) Kulkul. Men nu måste jag fixa mig. Längesen jag la upp outfit så jag gör det när jag är klar :D

now it's time to move on without you

Är singel nu, och så kommer det vara ett tag.
Jag och Filip försökte men det gick bara inte, jag kämpade faktiskt men fick inget tillbaka..
Känslor finns kvar, tankar och minnen snurrar i mitt huvud oavbrutet.
Det är jobbigt, riktigt jobbigt. Men alla vänner finns där och stöttar. Tack ! ♥
Det känns ändå som om jag ser något ljus någonstans, men jag vet inte vart. Vet inte åt vilket håll jag ska gå. Kanske är ljuset en fälla och leder mig rakt ner i helvetet. Eller så kanske ljuset är min utväg, mitt hopp. Vågar jag verkligen följa ljuset?
Imorn kanske jag vaknar och mår så jävla dåligt fast än jag faktiskt precis log.
Kärlek är det bästa som finns men bara om den är lycklig, men man ska vara försiktig med den för ett enda ord kan förstöra allt och såra. Olycklig kärlek måste vara det sämsta som finns. Det gör så ont och det är så svårt. Fast det löser sig alltid. Ibland går det fort och ibland väldigt segt.
Men tankar som "kommer jag hitta nån ny?" "när hittar jag han isåfall?" dom finns ju hela tiden.
Man får väl ta dagarna som dom kommer och göra det bästa av situationen..
Ibland kan man ju undra hur en låt kan passa så bra in på en själv..

Dagen

Vi var på museeum med skolan som Ennea sa. Sen drog vi till Kungsan och åt. Sen drog jag Emelie, Amanda till vallen. Dit kom Linnéa och sen träffade vi Carro & Källan där :)<3 Sen drog Emelie & Amanda och sen efter ett litet tag Linnéa också. Så jag Källan & Carro stannade och kollade på Nicklas och deras match :) Dom förlorde :/ Men dom var duktiga iallafall tycker jag. Sen gick Carro och Källan med mig till bussen och nu är jag hemma och äter gurka (a) droooog! :$ Tyvär inga bilder

Tagen av wildones.blogg.se, baitarN!

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? En, och är fortfarande.
Vad tycker du om kärlek? Jag älskar lyckligkärlek, annars hatar jag den
När kramade du någon sist? Emma för 20 minuter sen ungefär
Saknar du någon speciell person? Ja
Har du svårt för att bli kär? för att bli riktigt kär.
Är du singel? Nej 
När fick du senast en komplimang? Idag

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: Nää
Hånglat med nån riktigt ful: ja
Hånglat med fler än 50 pers: Nej
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Nej
Gjort något riktigt dumt? vem har inte?
Gjort något du verkligen ångrar? Ja..
Åkt ambulans? Yes
Gjort nåt olagligt? ...
Fått din mamma att gråta? ja tyvärr..
Slagit ner någon? Inte seriöst
Skämts över dina föräldrar? Ja, det har väl alla nångång?
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja, annars ska man inte säga det
Tar du droger? Nej
Dricker du? Nej, i am a good girl
Vilka kläder sover du i? hotpants och stor tshirt, woho
Vad hatar du verkligen? att bli sviken och sårad..
Är du ensam nu? Ja :/
Vill du gifta dig? När jag blir äldre
Vill du ha barn? Ja men inte nu

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? Jag
Såg dig gråta? Filip..
Fick dig att gråta? pass på den
Du delade en dricka med? Vet inte..
Du gick på bio med? Filip, Hanna och Lucas tror jag.
Skällde på dig? vet inte
Sa någonting till dig och vad var det? syrran sa: "jag skulle precis öppa"

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU..

Gråtit? Jag tror de.
Kramat någon? Ja
Pussat någon? Ja men en kompis då.
Köpt någonting? Ja
Sjungit? Haha ja.
Saknat någon? Jag saknar filip varje sekund jag inte är med han så ja..


Emilio Eduvardo

Shafan ;)
Idag så var vi ju på museum med skolan, ganska tråkigt men det fanns ändå rätt konstiga saker där :O
Sen efter så träffade jag Emma i centrum. Sen åkte vi och hämta syrran, hon bjussa oss på glass. Gulligt!
Sen så kom pappa hem vid 20 över fem och tog över henne så jag och Emma drog ut och chilla lite. Kom hem och käka efter ett tag. Hon drog iallafall nyss. Ska nog hoppa in i duschen snart så det är gjort. Tog typ inga bilder idag men Paula gjorde på kameran så tror nog hon lägger in bilder ikväll, puss :)

vi kunde ha haft sovmorgon...

... Men det fick vi inte -.- Jag smsade folk och frågade när vi började imorgon. Alla svarade och sa halv 9. Så smsar Victor och säger att dom som ska med till stan börjat 9.45. Men då va klockan 07.45 och jag va klar! -.- Så nu kom jag till Ennea och vi ska typ till centrum och hoppa på den bussen, för vi har ingenting att göra ;) Vi sitter just nu och lyssnar på musik och Ennea fixar sig så jag passar på att blogga :)  Men nu är hon typ klar så vi ska dra nu. Puss♥

jag älskar dig, glöm aldrig det..


Enci

Hejhej, har inte hunnit blogga idag förän nu :)
Praoade ju hos mamma på söder som paula sa. Slutade ungefär halv två och då mötte jag Paula. Haha vi gick lite vilse och så men vi hitta varann till slut. Då åkte vi typ till centrum och träffa nicklas, jonas och linnea ett tag. Sen minns jag inte riktigt vad vi gjorde. Gick typ till vallen. Sen mötte vi emelie och amanda ett tag, åkte hem vid halv åtta för att käka. Sen så duschade jag. Har inte lagt in så mycket bilder så kan göra de nu ;)
Från i lördags på grönan:
Hanna och lucas gullungar (:
Älskling schteker sönder haha <33
Lucas och Filip, haha nu ska vi inte mobbas men kolla längdskillnaden :)
Soffes hår vi målade, vet att paula lagt ut bild på det förut men ändå
Dagens outfit.
Vit kofta - vero moda (?)
vitt baslinne - bikbok
jeans leggings - gina
hej såååå seriös, naat!

food

Drar till sjöstad med färjan och äter lunch nu;) Skriver sen. Puss♥


söder

Sitter här på jobbet och kollar i tidningar och räknar annonser och någonting (?) helt okej. Har ju spotify och mobilen, så det funkar ;) Sen ska jag och pappa på restaurang. Vi tar färgan till hammarby sjöstad :) Aja måste jobba nu. Puss & Kram♥


work

Godmorgon! Idag ska jag ju som sagt praoa hos pappa ;) Haha kanske inte bästa praoen men den funkar nog. Jag bloggar mera där ifrån eller annars när jag kommer hem. Nu ropar pappa på att jag ska äta, vi ska visst dra om 5 min. oups! /P

jobb imorgon

Tjo bloggen!
Har kollat på desperae housewives och cougar town ;) Har målat naglarna också. Rosa med siverglittriga längst ut i kanten. Ska snart lägga mig i sängen och smsa med min bääbi :)<3 Imorgon ska jag ju iväg med pappa till hans jobb och jobba där. Han hade tydligen fixat eget skrivbord och egen dator till mig. Nice ;)! Ennea praoar också på söder så klockan 4 ses vi och fikar och kollar i affärer. Mysigt. Sen åker vi hem med pappa. Sen ska jag nog vara med Ennea antar jag. Vi träffar nog någon :) Aja det blir min morgondag! Kanske hinner blogga lite från "jobbet" ;) Godnatt folket!♥


Juste, glömde berätta !

Vad hände nu då?
Är inte singel längre iallafall!
Snacket igår lönade sig och allting kom tillbaka. Hoppas bara allt håller nu.
Älskar min lilla älskling mest av allt :) <33333


paula right now

tja nyduschad ;)


jag älskar dig mest!

Har inte kunnat blogga förens nu. Men aja. Var i skolan idag. Den va inte rolig alls. Slutade lite dåligt :/ Men då fanns mina änglar Alice & Ennea och fick mig på andra tankar, älskar er. Aja, Alice och jag drog till centrum och skulle göra en sak som aldrig blev av. Så vi gick och tog en fika på espresso house. Nicklas kom dit en snabbis också (a) Sen kollade vi typ i affärer och drog sen hem. Alice va hos mig i kanske en timme. Sen drog hon hem och jag har hunnit duscha och äta. Ska hitta usb och lägga in bilder nu
Hahaha, ja vi är fett normala. Fråga inte om Sofia gick så i centrum sen också
?
2 mobilbilder från idag :)
Bloggar mera senare! Puss♥

@ sickla

Ska till sickla med syrran, hennes kompis och mamma. Sen ska vi till mormor och säga hejdå och sånt. Hon drar på typ semester och jag har inte sett henne på jätte länge så mamma typ tvingar mig -.- Men aja har ändå inte så mycket och göra.. men alla messar! Bloggar när jag kommit hem! :D

paulapoj

Drar till skolan nu. Bloggar mera sen när jag kommer hem! Ha en bra dag. Puss♥

bloggablogga

Godmorgon bloggen! Asså jag tycker att våran blogg börjar bli tråkig "/ Inte mycket bilder eller någonting. Kommentera vad ni vill ha mera av;) Whatever.. Vaknade för kanske en halvtimme sen. Har hunnit fixa mig lite och ätit frukost. Nu ska jag sminka mig.
Jag orkar aldrig typ fixa mig till skolan längre. Asså ingen bryr sig liksom ändå om hur man ser ut där. Har ju känt dom flesta i 8 år. Så det var de! Idag efter skolan ska jag vara med Alice ;) Vi hittar väl på någonting skojj.
Aja puss och kram!♥
torsdags <3

frukt :$

Nu har äntligen hungern och sömnen kommit tillbaka efter de senaste dagarna. Känner mig trött och åt precis lite frukt för jag var hungrig, nyttigt ;)
Imorn börjar jag 08.30 och slutar två. Men vi hörs på morgonen om jag hinner, puss och godnatt! :)

ingen blogglust / p

ska kolla på film och dricka choco latte nu. Puss♥

love u

Hej bloggen, länge sen asså men har inte haft lust och så ;)
Men nu är det bättre, i lördags var jag på grönan med filip, hanna och lucas.
var helgrym dag om man räknar bort kvällen som var som en mardröm. Singel vart man. Söndagen var jag ju med Paula och nicklas och nåra, den dagen var inte heller så bra eftersom jag fortfarande mådde piss. Men idag så var det helt okej dag. Chill dag i skolan och så. Sen efter träffa åkte jag och paula och nicklas till gullmars för att träffa Filip, vi snackade liksom om känslor och allting, ville hellre ta det i verkligheten än på sms och sånt. Kändes bra efter. Vi är kompisar och så nu fast känslorna finns kvar och det kommer ta ett tag innan dom försvinner menmen..
Efter de drog jag och Paula iallafall till Paula och käka. Pappa hämta mig typ sju nångång tror jag det var för jag orkade inte GÅ hem senare haha.
Men ska hoppa in i duschen nu. vi hörs senare men lite bilder och sånt, pusshej ;)

wiie

Godmorgon! Jag vaknade lite tidigt och eftersom att vi börjar halv 10 så följer jag med mamma och Jossan till vårdcentralen innan jag börjar ;) nu har jag bråttom. Puss♥

vallen

Hej bloggen! Idag har jag varit med Nicklas, Emelie, Amanda, Ennea, Jonas, Max & Eddie tror jag att han hette :) Vi har väl haft roligt. Bara lite småsaker som hände :/ Vi var vid vallen och på donken. Kuligt. Imorgon ska jag vara med Nicklas och Ennea och vi ska göra en sak. Sen vet jag inte. Shit, tog inga bilder idag. Men kan höra om Emelie gjorde de. Isåfall kommer dom senare. Puss!

mardrömmen slog in

Hej, orkar inte blogga nu alls. Vi hörs någon annan dag. Kanske kommer lite inlägg då och då när jag måste skriva av mig. Men om nån undrar är jag singel nu.. olycklig singel för jag är olyckligt kär.
Fan döda mig!

yeey

Godmorgon! Somnade rätt sent igår pågrund av olika saker. Och vaknade tidigt av mig själv :s Aja, idag ska jag vara med Ennea & Nicklas. Vi skulle ha varit på vallen men nu såklart ska det regna -.- Ennea kommer till mig om typ 10 minuter. Idag ska vi ha det bäst! Det får ni också ha. bloggar mera sen. kisses


kan inte sova, tänker bara på dig..

Jag vaknade upp för någon vecka sen och började gråta för jag trodde att det hade hänt, men då insåg jag att det bara var en dröm och jag blev överlycklig. Du lovade att det aldrig skulle hända på riktigt. Nu vaknade jag upp och nu har det hänt, och den här gången är det inte bara en dröm..


bloggar mer imorn

29/12 2009 - 22/5 2010 var den bästa stunden i mitt liv och jag var lyckligast hela tiden. jag glömmer aldrig..

Underbaraste helgen ever!

Fredag:
Lördag:
Eddie & Rabih
Igen...
Han som va jury i idol förut och Rabih :)

Godmorgon

Sitter och fixar mig nu, har ju slutat använda foundation för att inte vara kritvit i ansiktet när man fått lite färg, stolt (a) hinner inte blogga mer nu  för jag måste skyna mig, men vi hörs efter ikväll! :D

wiiiie

Linnéa är på väg. Vi åket till centrum och köper busskort till mig och möter upp Emelie & Amanda så drar vi.
Puss & Kram♥

grönan med dom bästa!

Idag drar jag, Emelie, Amanda & Linnéa till grönan! Ska bli fett kul. Vi ska dra dit typ 11 så att vi kommer dit typ 12 :D Sen ikväll ska jag ha gäster. Pappas jobbarkompis och hans fru och 2 åriga son ;) Nu måste jag fortsätta att fixa mig sen drar vi ju typ snart :D Fint bäder ät det också. Känns som om detta kommer bli en toppendag!♥

...

Sha ;)
Paula berättade ju lite om dagen idag. Var också hos optikern idag och jag är typ blind :O nejmen jag behöver tydligen glasögon när jag läser men fuck no att ni kommer få se mig i de. Det kommer väl bara hända hemma.
Kvällen blev asnajs.
Ska gå och lägga mig om ett tag, kanske halvtimme. Är astrött och ska upp fett tidigt imorn för då blir det grönan med filip, hanna och lucas, men vi hörs då. Puss och godnatt!
Jacki och moi

♥21/5♥

Kom nyss hem från en jättelyckad dag! Det började med en jättechill dag i skolan. Efter skolan gick jag, Linnéa & min lillasyster till öringebadet och träffade William, Marcello, Alfred & Julia. Alla badade utom jag :$ Men det berodde på att jag skulle till stan med ennea på rix fm! Och shit vad kul vi hade där asso! Bara trött på folk som ger en onödiga kommentarer -.- Palla lixom. Aja lyckad dag! Bästa på länge!♥ Imorgon kommer det bli superkul också! Nämligen grönan med Amanda, Julia & Emelie :D<3 Skriver och lägger in bilder senare. Puss

fredag

Sitter hemma just nu. Skolan var chill, var helt osminkad och mitt naturliga hår. Trodde aldrig det skulle hända men nu så blev det så eftersom jag inte kunde sminka mig av en speciell anledning jag inte tänker ta upp på bloggen ;)
Jacki följde med mig hem ett tag och vi käka eftersom maten idag i skolan inte gick och äta. Håller på och fixar mig lite nu, ska till optikern och sen ska jag och Paula på rix fm. Det ska bli asnajs men vi bloggar inte förän ikväll då, så hade det grymast för de ska vi! :D

outfit for today


bilder från igår

Vi hade fett mysigt vid öringe igår! :) Emelie & Amanda badade också! :O

moorning

Som Ennea sa så var min dator fett cp igår så jag kunde inte blogga "/ Men nu så ;) Vaknade för typ 10 minuter sen  och nu tänkte jag klä på mig och sånt. Idag ska jag ju vara med Linnéa efter skolan. Sen vid 5 möter jag Ennea och vi drar till rix fm festivalen :D Uppdaterar mera sen! Puss♥

wiho

Äntlilgen klar med min resepalör jag satt upp me till halv ett igår men hann ändå inte klart så gjorde den nu. Blev väl helt okej haha. Men jag skulle hälsa från Paula att hon bloggar imorn eftersom hennes data stängs av hela tiden och så. Men det här blir mitt sista inlägg för ikväll, Godnatt folket! :)

Shopping

Chacha :)
Idag så åkte vi till centrum efter skolan och vänta på nästa buss. Då var vi med Sofia och mandi och gjorde lite saker ;)
Sen så åkte jag och Paula till forum och shoppa. Filip kom ett litet tag också men han skulle på träning. Vi åkte förbi sickla på hemvägen och köpte skor.
Kom iallafall nyss hem.
Har gjort ett videoinlägg om dagen som paula kommer lägga in ikväll tror jag :)
hotpants - new yorker 69,50 (?) :-
bh - H&M 129 :-
Leggins med hål (la i ett papper i så man ska se hålen haha!) - Gina 99 :-
2 pack svarta leggins - H&M 79,90 :-
Sen skorna glömde jag ta med på bild och orkar inte hämta dom där nerifrån nu så det får ni senare, puss :)

Hoolingans

Godmorgon, Paula fattar nog rubriken bäst ;)
Haha men aja, ska till skolan strax, kör på mascara och lite solpuder på kinderna idag (y) (a)
Slutar ett, chill. Då drar jag och min lilla Paula och shoppar sönder och har öppethus på jc provrum. Hahah det fattar nog bara paula också och kanske nåra mer ;)
Men ska dra nu pusspuss!
Och vilket väder det är asså, hoppas det håller sig nu tills helgen för det känns ju lite surt och sitta i skolan och kolla ut genom fönstret på solen som schteeker, haha. Oh juste, jag skulle ju dra nu !

outfit


Godmorgon! Idag känner jag på mig att det kommer att bli en bra dag :) Först en chilldag i skolan. Sen shopping med bästavän! ♥ Jag vet inte riktigt vad jag behöver köpa. Men något blir det iallafall ;) Linnea kommer snart och då går vi till skolan. Puss, hörs när jag kommer hem ikväll!

Remember Linnéa?


19/5

Hejhej :)
Skolan idag var ganska chill fast ändå inte. Var fett mycket och göra men fick inte så mycket gjort ändå. Hade bara lektioner till lunch, sen efter var det bara att göra klart det man hade.
Slutade iallafall tre. Drog till Jacki och fixa lite saker. Sen mötte vi upp Filip och gick hem till mig. Jacki drog typ halv sex för hon  skulle träna. Då myste vi bara och lite sånt, asmys (a)
Följde nyss med honom till bussen :/ men vi ses ju igen på lördag :D
Här kommer lite bilder:
Halva Jacki och jag igår.
i vattnet, HAHAHAHAHAH! kolla jacki!
Pennie ^^
Hahhaha så söt
Jacki & Jag när vi schteekte ;)
Jadu :$
Jacki :) <3
Jackis fett söta grannhund !
Penniepott :D
Jag och filip haha :) <33
Filip idag, man undrar ju lite vad han sett ;) <33

right now

Kärlek till paprika! :O Eller kärlek till grönsaker över huvudtaget! (a)
Jag har känt mig konstig idag. Inte haft någon matlust, svag i hela kroppen, trött hela dagen. Sov lixom nys si 3 timmar. Händer aldrig. Yr är jag också :S Scary. Skriver mera sen om jag orkar♥

jag lever

Kom nyss hem. Ska äta nu, uppdaterar senare och ser om jag har bilder från dagen ;) puss & kram♥

Skuulan

Nu går jag till skolan, bloggar när jag kommer hem :)

ons 07.35

Förlåt för dåliga upptaderingar. Men det kommer nog inte bli lika mycket nu när det är så fint väder ute. Då är det ju lixom inte så att man sitter inne och ruttnar.  Men såklart ska jag försöka att blogga när jag har tid :D Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra efter skolan. Men något roligt hoppas jag! ;) Aja, nu kommer min  outfit för dagen...
Orkade inte fixa mig så jag kör med mjukisar idag :$ Så himla skönt asså!

Ha en bra dag! ♥

paulapaulapaula

Förlåt att jag inte har bloggat så mycket idag men jag har inte haft tillgång till att blogga. Jag och Linnéa har grillat, ätit glass, hoppat studsmatta, gungat & skrattat! Haha bilder kommer imorgon måste stänga av nu:) Puss

najs

Hejhej, sitter på nya datan och skriver nu :)
Drog hem till Jacki idag efter skolan. Vi typ solade och spelade badminton haha men najs vare!
Pappa hämta mig vid sju tror jag det var, då hade han köpt en vaio till mig, tack papi! :D
Kom hem och käka, duscha och lite sånt. Bilder från idag får ni imorgon eftersom jag måste fixa med datan innan jag kan ladda in dom. Men vi hörs imorgon, pusshej!

de bara e så


Ny data!

Håller på och fixar med min nya data men bloggar så fort det är klart!

paula

Tjuuuhbräää! Sitter hos Linnéa och äter mellis :D Jag kom hit efter skolan. Nu vet jag inte vad vi ska  göra. Skriver sen, puss♥

outfit



tisdag

Godmorgon :)
Sitter och väntar på att plattången ska bli varm.
Vet inte vad som händer efter skolan men hittar väl på något, annars kommer jag hem och sover, är trött som fan. Vakna klockan sex av att syrra kom och la sig i min säng.
Men nu ska jag fia mig annars kommer jag försent som vanligt, puss !
Såhär kan de gå till om Alice ska skriva något i någons nacke, hah

cool

Godmorgon bloggen!♥
Vaknade för ett tag sen. Har ätit lite och fixat håret. Nu ska jag sminka mig så får ni en outfitbild sen! ;)
Trååkigaste idagen i skolan idag. Aja, jag får stå ut!

kollade på den där med syrran och den var väl ok :) Nu ska jag lägga mig i sängen och smsa! Hörs imorgon. Puss♥


.

Förlåt, jag lovar att alltid finnas där för dig nu, precis som en syster ska.
Jag vill skjuta mig själv för det jag gjort mot dig förr.
Men det ska aldrig mer hända, ALDRIG!
Jag gråter för dig när ingen ser och jag hör dina rop efter hjälp.
Och jag ska svara på dom nu, nu och i framtiden.
Jag kommer finnas där oavsett.
Älskar dig syster och jag förstår om du inte älskar mig efter allt jag gjort mot dig, det är något jag inte kommer kunna förlåta mig själv för.. ♥


Bilder från idag

Funderar på en liten platttångspause eftersom mitt hår är slitet som jag vet inte vad.
Här ser ni ju skillnaden, trivs bäst i plattat menmen, kanske ska köra på lockigt i sommar, vad tycker ni?
Sitta i gungorna med nudlar och bästavän, mysigt värre!
men sha tjockis :$
Jag och lilla syster, det handlar ju liksom om att bjuda på sig själv ;)
in tha rör, haha värt att testa nångång! Ser ut som jag har värsta fetto benen men aja.

movie

Ska kolla på någon film med syrran som hon fick idag på inspelningen. Den har tydligen inte kommit ut än ;)

fett tufft

Hejhej, sry för jag inte bloggat än menmen..
Paula har ju berättat om dagen och så. Sprutan gjorde iallafall ont som fan!
Ligger i min säng just nu och såg att sarah tjulander hade länkat oss, tack så mycke! :)
Men ska hoppa in i duschen sen städa undan alla kläder som ligger överallt i rummet och plugga lite no men vi hörs senare ;)

Paula & Sara


gräs

HAHA! Agge valde rubriken. Kom nyss in. Jag gick och mötte Ennea. Vi gick hem till henne och hon bytte om. Sen kom Agge och mötte oss och vi spelade fotboll på min tomt och låg på gräset och sånt :) Sen skulle Agge gå hem så kag och Ennea såg rtt rör som vi såklart ville lägga oss i (a) Vi asgarvade där inne. Haha men aja. Sen gick jag och Ennea mot henne. Hon gick hem och jag mötte mamma på torget. Vi åt ute på pizzerian där. Mysigt mysigt. Vi kom nyss hem. Ska duscha snart och fixa mig. Här kommer 2 må bilder. Dålig kvalité pågrund av mobilen ;)


rock that body

Så, nu är jag hemma. Jag kunde tyvär inte följa med Ennea och ta sprutan men hon kommer till mig sen. Vi slutade en timme tidigare idag. Nice! Vi drog till Ennea och åt lite "kunch" eftersom maten i skolan inte gick att äta typ. Sen drog jag hem och hon till doktorn. Ikväll är det bara jag & mamma hemma eftersom att pappa skulle med m ina systrar Och deras kompiar på någon TV inspelning (?) Bilderna från idag som jag lovade ;)♥
Oj! Här bjuder man!


"mellis" vid gungorna


SUNSHINE!

spruuuuta!

Godmorgon :D
Idag verkar det varmt ute och det gillar vi!
Börjar 9.10 idag så ska snart gå.
Idag efter skolan så ska jag ta spruta och Paula var så snäll och kunde följa med mig så jag kan klämma sönder hennes hand. Det är min andra spruta av tre och dom gör så jävla ont!!
Aja, då får jag iallafall inte cancer (y)
Men nu måste jag fixa klart nåra saker sen dra till skolan, kommer alltid försent på måndagar fast vi har sovmorgon då, eller sovmorgon och sovmorgon men vi börjar senare än dom andra dagarna ;)

outfit?

Jag sa ju att ni skulle få en uotfitbild. Men jag skriver vad jag har på mig istället:
Jeans- Cheap monday
Linne- Gina tricot
Kofta- HM
Skor- London rebel, köpta i Italien


Idag efter skolan ska jag med Ennea för hon ska ta spruta på livmoderhalscancer. Så hon ville ha med mig. Klart jag ställer upp! Haha. Skolan blir väl som vanligt. Hörs sen när kah kommer hem eller om jag mobilbloggar någonting. Puss

 


kamera

Okej, från och med nu ska jag börja använda kameran varje dag! Nu har den sådär med batteri men någon bild från den ska ni få ;) Våran blogg ser fett tråkig ut nu när vi inte har så mycket bilder i den.
Seriöst nu, kan någon göra en ny fin design till oss? Den som gör det blir länkad av oss! :)

whiie

Tjaa bloggen! Vaknade för typ en halvtimme sen och har hunnit klä på mig. Anledningen till att jag inte skrev igå kväll är att precis närr jag skulle publicera inlägget så stängdes min dator av helt plötsligt och jag orkade inte starta om ;) Haha nu vet ni det. Aja nu ska jag äta frukost. Lägger in en outfitbild senare idag. Pöss.


söndag

Förlåt för den sugiga uppdateringen men har liksom inte haft tid :/
Men nu så. Idag så var jag ju med min lilla Paula. Vi var i centrum och kolla på när Linnea och jackis dansgrupp hade nån uppvisning, dom va fett grymma! :D
Sen så gick vi till vallen och typ fika, haha.
Vid typ fyra hade vi så tråkigt så vi åkte hem till Paula. Vi typ geeka vid datan och hade brist på vad vi skulle göra.
Käka asgod middag där också ;)
Drog hem vid åtta för att duscha och fixa lite saker.
Sitter nu och msnar lite.
Ni ska få bilder från senaste tiden nu också.
En såndär ful sak gick jag och Paula med till henne och tillbaka för att mäta hur långt det var, haha
William, smile :D
Jacki och William skolmyser :)
Dagens outfit i fredags, och ett kolasnöre i munnen :$
Paulas granne sara plocka fett fina blommor till mig :D
Närom dansa idag i centrum
gangsters :D
Såklart vi är (a)
Min lilla bäbis ville vara med på bloggen sa han så here you go :) <333
Sen tog jag massa smygbilder idag på Paula men hon kommer döda mig om jag lägger ut dom så de skippar vi nog. Ska fixa lite saker och sånt nu sen lägga mig i sängen och messa lite. Bloggar mer imorn, pusspuss!

paula is writing

Ennea gick för ett tag sen och nu ska jag hoppa in i duschen och bli fräsch för skola imorgon :(
uppdaterar senare ikväll :)

outfit


dance

Godmorgon bloggen! Vaknade för ett tag sen. Har fixat mig halvt.  Idag ska jag vara med Ennea och vi ska kolla på Linnéa när hon dansar i centrum med hennes "grupp" eller vad man säger. Det ska bli roligt. Så vi får bara hoppas att Ennea vaknar snart.  Sådär, nu var hon vaken då ;) Aja ska typ sminka mig snart och senare möter jag typ Ennea så drar vi till centrum :) Idag är det inte lika varmt som igår :/ Aja nu ska jag fixa mig lite. Hörs♥
Juste! Idag kommer Emelie, Amanda & Sofia hem! Saknar er ♥

airplane

För ett år sen visste jag inte ens att du fanns men nu vet jag inte vad jag skulle göra utan dig!♥
Och snälla, lämna mig aldrig!

godnatt

Hejhej :)
Ja, paula berättade ju om kvällen, har ju fått två "låtsaskusiner" trevliga va dom ;)
Dom drog vid.. ja när kan de ha varit, elva-tolv nångång. Duscha iallafall nyss,
Ska stänga av datan nu och lägga mig i sängen och messa lite med min underbara bäbis :)
Imorn ska jag vara med Paula iallafall, men bloggar när jag har vaknat, puss o godnatt!
här har vi bäbisen själv, älskar han mer än något annat. Tro på dom orden ♥

...

Finns alltid för dig.. ALLTID♥

kvällen / P

Chacha bloggen! Kom in för ett tag sen. Träffade Agge. Vi gick till Ennea och mötte henne, hennes 2 kusiner och kusinernas 2 låtsassyskon typ. Sen kom också hennes lillasyster och Bernards småsyskon och deras kusiner. Och till sist Bernard & David :)  Vi var en del men vi gjorde inte så mycket. Typ slogs (?) Brottades kramades och allt möjligt ;) Drog med Agge vid typ halv 10 och kom nyss hem. Ska typ kolla på film snart. Hörs senare. Puss♥




sommar och sol.

Vilket najs väde det är idag asså! :D
Jag och Hanna har iallafall haft det trevligt.
Igår så tog hon hål i örnonen, 3 st på samma gång, fint blev det ;)
Vi kollade på film, new moon. Första gången jag såg den. Men den var väl helt okej även fast jag inte fatta allt haha.
Vi vakna typ tolv idag. Käka och så. Hanna drog halv två och jag åkte och handla med pappa.
Vi kom nyss hem. Ska byta om lite och sånt nu. Sen kommer kusinerna och nåra till hit på middag, trevligttrevligt men vi hörs mer ikväll. pusspuss
Måste bara säga att min msn inte funkar och jag vet inte vad jag ska göra, har startat om datan hundra gånger och den funkar ändå inte, så kommer typ inte vara inne på msn ikväll, kanske ebuddy fast det suger. SUG!

Nu drar jag och Sara till kompisgungan och leker lite. Nås på mobilen om någon vill träffa oss (a)


Hej fetto!
/Paula

Nu drar jag och Sara till kompisgungan och leker lite. Nås på mobilen om någon vill träffa oss (a)


Hej fetto!
/Paula

summer

förlåförlåförlåt. Asså jag har haft fullt upp och har fakiskt inte haft tid att blogga "/ Men nu slänger jag in ett  litet inlägg. Jag och Alice sov aldrig på altaten. Jag skulle ladda min mobil och ta upp laddaren som låg på golvet på altanen. Då såg jag största spindeln! :| Den va tjock också! Så jag hoppade upp i min "säng" och började typ asböla! Alice fattade ingenting. Tillslut fick jag fram att jag hade sett spindeln. Vi blev jätterädda och jag fick gå in och väcka pappa och allt :$ Så vi flyttade in i mitt rum istället.
Då var klockan kanske halv 1. Då satt Alice vid datan och jag smsade typ. Sen kollade vi på SAW  men vi såg bara lite för att vi va fett trötta. Halv 3 ungefär gick vi och la oss. Nu ligger Alice fortfarande och sover och jag vaknade nyss. Fett glat när jag kollade ut genom fönstret! :O:D Jättebra väder ju! Kanske blir lite solning idag ;) Kommer nog att hålla mig ute större del av dagen så vi hörs senast ikväll om inte innan. Puss & Kram!


dålig bloggning, funderar på en bloggpaus

Förlåt för dålig upptadering. Syrran tvingade mig att blogga så nu gör jag det. Jah och Linnéa hade  jättemysigt igår :) Idag är det min & Alices tur att sova på altanen. Vi ska ha det mys igen. Nu har vi ätit. Ikväll ska vi kanske träffa Pata och någon. Jag ve inte riktigt. Men aja hörs senare. Bilder kommer då. Puss & Kram!♥

.

Nu åker jag och träffar hanna. uppdateringen idag kommer nog suga, men annars hörs vi imorn, ha de bra så länge :D

Godmorgon

Godmorgon världen :D haha.
Vaknade nyss.
Idag ska jag träffa Hanna i centrum så fort jag fixat mig.
Vet inte vad vi hittar på men hon slaggar här inatt, trevligttrevligt!
sen så måste jag säga, Grattis på fjortisdagen Hanna! :D ♥
Men nu ska jag ner och käka, hörs senare! :)

ladda...

Hejhej, nu kom vi precis in från iglasandealtanen:p vi ska typ dit sen igen när vi har tröttnat på att vara inne och ladda upp oss med godis, dricka, mobiler, data, täcken, kuddar och en pettsson och findus bok(a)

13onde

chacha! :)
Nu är jag äntligen hemma igen.
Sov ju hos Jacki inatt. Åkte till centrum kvart över sju, träffade ju Paula som hon skrev lite längre ner.
Vi kom till jacki typ nio. Då tog vi en macka sen cykla vi till trinntorp och hoppa hoppborg, fyfan vad najs det var. lite läskigt eftersom det var mörkt och öde. Kom några bilar då och då och de va läskigt när dom stanna :O
När vi kom till Jacki så gjorde vi inte så mycket. Båda var trötta och gick och la oss. vi somnade fett tidigt.
Vaknade imorse vid halv elva ungefär. Vi åt frukost ute på altanen och kolla på catfight mellan två katter haha!
Pappa hämta mig vid ett. Vi åkte till ikea och kolla lite saker och köpte en säng till min syrra. Sitter här och gör inte så mycket, ska käka strax.
Sen måste jag ju gratta min lilla bäbis som fyller år idag på bloggen också, Grattis älskling, älskar dig! :) ♥
Men nu ropar mamma att maten är klar.
bjuder, jag i hoppborgen, ser ut som jag har askort hår men ändå ;)

lets go and buy some food!

Ja, vi bjuder på bilden :$ Men aja nu ska vi typ dra och köpa mat på woken. Sen ska vi till vivo och köpa godis och cola! :D Vet inte om vi träffar någon lite senare. Tråkigt ska vi inte ha iallafall!

Puss & Kram från Linnéa & Paula♥


answer to your question: -yes, I do indeed


bildlöst inlägg

Hejhej. Imorse vaknade jag typ vid 10. Vid 11 drog jag med mamma och Josefin till sickla. Jossan skulle köpa en ipod. Fett avis:O Aja, sen drog vi till centrum och skulle köpa någonting. Jag och Jossan  fick Ben&Jerry ;) Sen drog vi hem och åt och sen har jag inte gjort så mycket mer. Linnéa kommer lite senare. Vi har ju FF ikväll så hon slaggar :D Nice! Nu måste jag städa rummet lite. Puss & hej♥

12 maj

Hejhej! :) Nu tänkte jag berätta om dagen. Jag och Linnéa gick till henne och hon hämtade någonting och lala. Sen åkte vi till centrum och vi gick på hm och sen köpte vi frapino. Sen skulle hon typ dansa så jag gick med henne till bussen och sen drog jag och träffade Nicklas. Vi satt vid vallen och snackade mest om allt och alla :) Trevligttrevligt. Sen pajade min mobil och Vi försökte laga den. Fråga inte hur det gick. Så Ennea den där gullungen som skulle till centrum och träffa Jacki tog med sig en mobil jag ska få låna ett tag (a) Sen gick jag och hon och mötte Jacki, Soffe & Pattis. Det va typ någon gubbe som hade ramlat och bara satt där på marken. Kibbe & Calle var där också. Aja sen drog typ Soffe och Pattis. Jag, Jacki & Ennea satte oss och väntade på bussen. Då kom Adde, Jonas & Heggis och vi snackade med dom en liten stund tills bussen kom. Sen drog jag, Pappa & Frida och hyrde film. Sen kom jag hem och åt och gick ut och träffade Linnéa och hennes bror :) Agge ett pyttelitet tag också. Ska typ kolla på en film nu eller snart. Så vi hörs sen! Puss· ♥

Jacki

Hejhej, var i skolan idag som vanligt. Hände inget speciellt.
efter skolan så drog jag och jacki och köpte glass på klara, fett gott nu när det är så varmt också :)
Sen åkte vi till henne och dunka hela huset upp och ner med hennes högtalare.
Kom nyss hem iallafall. Jacki skulle dansa med vid kvart över sju tar jag bussen till centrum och möte henne igen, då ska vi handla och sen ska vi till henne och jag slaggar där, najs !
Ska iallafall packa och äta nu, vet inte om bloggningen kommer bli så bra men nås på mobilen med comviq bara. synd för er som inte har mitt nummer! ;)
Men vi hörs annars imorn, pusspuss.
jättegammal bild. jag är nummer nio iallafall, brunett va man också ;)

snabbis / P

Tjo bloggen! Sitter hemma hos Linnéa nu och vi ska till vallen och träffa Nicklas och sen på hennes dans. Pusshej♥ Skriver mera ikväll

dont ask

Miss it..


Godmorgon

Godmorgon bloggen! IDag vaknade jag av att solen sken in igen! Det gör att man blir på bättre humör (a) Idag mår jag faktiskt ganska bra så det får bli skolan. Alice kanske slaggar här inatt. Annars är jag bara med henne på dagen. Vi träffar väl någon. Måste förbi någonstans och köpa lite saker också. Får nog bli hm ;) Gjorde klart 3 läxor igår så det är nice. Ja, jag har inte så mycket mer att skriva. Så här ser jag ut idag iallafall.

Inside & Outside


pluggis

okej, nu har jag suttit och nästan läst ut hela min bok, har typ 15 sidor kvar, lite pluggis kanske :$
Eller egentligen inte eftersom den redan ska ha varit klar men den va faktiskt asbra, i taket lyser stjärnorna, bättre än filmen, om nån undra (a)
Nu har jag iallafall tagit en dusch.
Ska läsa ut min bok sen typ lägga mig i sängen och messa lite innan jag somnar.
Kommer nog inte blogga mera idag så kan säga godnatt redan nu.
Puss och godnatt folket! :D ♥

Bjuder på en 100 % seriös bild, mjaou asså!



/paula

Ååh, satt och kollade i lite lådor, så hittade jag denna kartong/låda... Saknar min mobil och får största skuldkänslorna när jag täcker på hur slarvig jag egentligen va! Omg asså! Jag hade verkligen längtat och allting, så tappar jag bort den efter 4 dagar! :O :(

Soo Paula & Sara style


smidigt!

Hejhej, Paula berättade ju lite om igår. Det var kallt som fan. Hade ingen känsel i benen och fick ju vatten över huvet så de va ganska kallt.
Iallafall, var i skolan idag, vad så jävla trött och är fortfarande.
Kom nyss hem och har käkat en muffins (a)
Lyckades ta sönder min iphone igen! fan asså, men pappa har sagt att jag ska få en ny, tror vi ska åka snart och kolla de, nu får de fan bli tredje gången gillt det asså. Kommer säkert inte få en ny om jag tar sönder fler, haha.
Sen ska jag plugga också, ligger efter i allt. Måste läsa ut min bok också som skulle vart klar redan, shit asså!
Men fick resultat på so-provet och engelska-provet, det gick asbra på so:n, fick ett poäng från mvg! :D
Aja ska plocka undan lite på mitt rum nu, det ser ut som jag vet inte vad. Men pusspuss.

home again

Då var man hemma igen då. Mår inte bra just nu asså. Svag, förkyld och har säkert lite feber också.. Ska nog fösöka att hinna med att göra en slutsats till NO:n idag och förbereda min bokredovisning. Får hoppas att jag mår bättre imorgon. Då ska ju Alice sova här. Nu ska jag kolla på tv och smsa lite. Hörs sen!♥

sorry

Hej och förlåt för att jag inte bloggade igår men när jag kom hem åt jag lite och sen gick jag och la mig direkt. Mådde jättedåligt. Och det är inte direkt bättre idag... Men jag ska till skolan ett tag och se hur det går. Jag hann inte fixa mig idag så jag har bara mascara och solpuder! :O Helt vanlig och tråkig outfit har jag också -.-
Dagen igår var lyckad tills någon hällde vatten i mitt hår så att det lockade sig. Så vi drog hem. Det va i för sig i slutet så det gjorde ingenting.
Om någon var intresserad ;)

bloggar imorn.

Sry men ingen av oss orkar nu, båda är trötta. Tror Paula sover, håller på att bli sjuka gör vi också !

@ paula, vallen, centrum, donken, vallen

Hahah typ nått sånt.
Men nu håller vi på och fixar prao. Snart kommer Paulas mamma och hämtar oss. Vi ska till paula och hämta bussremsa och sen drar vi till vallen enligt schemat. Vi nås på mobilerna hela dagen, ha de bra för de ska vi ha! :D
/ Ennea och Paula, två flugor i en smäll!

10 maj

Godmorgon, Sitter och sminkar mig just nu.
Paula har typ berättat om vad vi ska göra idag. Så det blir ingen uppdatering förens ikväll när vi kommit hem. Hoppas de blir najs och att det inte regnar för då får jag damp (a)
men nu ska jag fortsätta fixa mig, puss!

godmorgon bloggen!

Vaknade på helt okej humör idag fakiskt. Idag är det ju damlagsmatch på vallen. Efter skolan går jag & Ennea och fixar prao. Sen träffar vi typ Filip o centrum eller så kommer han till strand. Hursomhelst så drar vi till centrum sen och äter på donken :$ Och träffar folk :D Sjukt nice! Hoppas bara att vädret blir bättre...
...En lite konstig bild på outfiten men orkar inte med kameran just nu ;)

nattinatti

Ska lägga mig och smsa och lyssna på musik nu. Ganska trött eftersom att jag vaknade rätt tidigt idag. Imorgon blir det vallen med Filip och Ennea och vi träffar massa folk dära ;) Nice huh? Aja godnatt

-

hejhej :)
Hade ju cup idag, eller cup och cup men vi mötte alla tyresö lag. Haha vi har typ häften så långa som p93.
Men den va slut typ halv fem. Då kom Emma så vi drog till mig så jag kunde byta om och fixa mig. Sen baka vi muffins, fett gott (a)
Sen käka vi middag. Vid åtta drog hon hem. Följde med henne till bussen så snäll som jag är. Träffade familjen på vägen hem, dom gick typ på promenad så jag joina dom och gick en bit sen blev de tråkigt så jag gick hem haha. Men ska duscha nu.
Men först kan jag vara snäll och bjuda på lite bilder ;)
För nån dag sen.
Fuling där.
innan cupen, osminkad och med matchkläder :$

dagens bilder

blev inte så många för dom flesta såg likadana ut eftersom att Emelie hade kameran ;)
Men där har ni lite bilder om ni va intresserade =)

Ehm en Petatis med Ust

tjollah hopp! :D just nu sitter jag (empishen), paula och lovisa nere i lovisas hus och kollar på Diselråttor och Sjömansmöss! Lovisa lockar mitt hår och paula snackar om killar :P (ingen nyhet) idag så var vi först i kyrkan och kollade på när lovisa Konfimerade sig :) det va rätt chill :) efter det så åkte alla hem till lovisa och käkade mat och fikade :) aja, har inget mer att säga än att det är skola i morgon och på tisdag är det spanska prov -.- haha, puss puss


cup

Nu ska jag dra iväg till cupen, hinner inte skriva mer nu så gör de när jag kommer hem, puss

outfit & skolavslutningsklänningen

Dagens outfit. Klänning (a)

Kan även passa på att visa klänningen jag ska ha på mig på skolavslutningen:

Man ser inte så bra men här har ni en bild så länge ;) Vad tycks?

Om typ 20 minuter drar vi till Tyresö kyrka. Bilder från dagen kommer att komma ikväll för efter ska vi på fika och sånt hos Lovisa :) Puss & Kram


konfirmation

Tjatja bloggen! Vaknade för typ 30 min sen. Har ätit och nästan sminkat klart mig. Ska inte ha mycket smink alls idag har jag bestämmt. Jag typ dunkar musik nu på morgonen för att bli pigg! Outfitbild kommer lite senare när jag är klar med allt. ;) See yaa!♥
Typ den jag lyssnar på nu på högsta ;)

paula moisiola skriver!

Juste! Imorgon ska jag ju på konfirmation. Lovisa ska konfirmera sig. Jag har egentligen ingen aning om vad man gör när man konfirmerar sig. Någon som vet? ;) Men aja, jag ska ha på min klänning :O Fett längesen jag hade det asso! Men jaja ni får väl bild imorgon :) Vi ska ju som jag sa vara i kyrkan typ halv 11 så jag ska typ gå upp halv 9. Så jag ska typ kolla på film eller någonting nu och sen gå och lägga mig. Mysigt mysigt. Säger godnatt nu så vi hörs imorgon!♥ Kiss & Hugs

skön låt

lång inlägg om dagen

Hejhej :)
Det har varit en grym dag idag !
Först kom Hanna och lucas hit ju. Vi satt typ bara och snacka lite. Sen vid två kom Filip. Då vart de lite roligare för mig för annars kände jag mig lite utmobbad (a)
Vi typ myste lite bara och så. Vid halv fem käka jag lunch, sent jag vet men jag glömde innan och mamma tvinga mig -.- Medan jag var nere här jag hur min balong smälls :O Haha!
Sen börja Hanna och Lucas geeka min mobil så jag och Filip gick ner och satt i soffan och myste och kolla på tv. Efter ett tag kom Hanna och Lucas ner och kolla med oss. Efter ett litet tag drog dom två och jag och Filip fortsatte kolla på scooby-doo. Jag vill ha en sån hund asså!
Sen gick vi ner till pizzan och köpte pizza, tjockisar (a) och jag tror inte Filip ska använda paraplyn nått mer, haha
Sen myste vi och kolla lite till på tv. Följde med han till bussen ungefär vid nio.
Ska hoppa in i duschen nu och inte vara vaken försent för imorn har vi en konstig klubbcup eller vad man ska säga ;)
Lucas och Hanna, så söta :)
Den enda bilden jag fick för alla var så tråkiga och höll för -.-
men hanna tog fler på sin mobil som kanske dyker upp om hon skickar dom

har tråkigt så drar med till söder med pappa och hämtar syrran nu

Haha så mobbar vi inte håret! :)
Och nej detdär är inte mitt rum om någon undrar

little about me

FAKTA
Smeknamn: Poj, Palli, Pojla, Paulish typ :)
Födelsedag: 4 juli
Bor: Tyresö
Arbete: Går i skolan
FAVORIT…
Färg: rosa! :D
Plats: beror helt på
Drog: allt :D
Fordon: Vet inte
Film: Vet faktiskt inte, finns massa bra, men typ tjejfilmer ;)
Djur: hund
Affär: dom vanliga typ; Gina, H&M, BikBok MQ, veromoda
Serie: desperate houswives & andra avenyn
Café: espresso house & waynes
Skor: Alla typ! :)
BRUKAR DU…
Titta på dig själv i spegeln: Ja?
Gnälla: liite kanske ? (a)
Skrika: Ibland
Sova: Ja?
Drömma mardrömmar: Ja, ibland
Drömma sexdrömmar: Haha!?
Försöka vara annorlunda: Nej? :P
Klä dig i svart: Ja det gör jag väl
Hata folk: Haha brukar och brukar. Jag hatar säkert någon ;)
Lita på folk: Ja, men jag har fått svårare och svårare att göra det nu
NÄR…
Åt du senast: 1 timme sen typ
Läste du en bok senast: Igår typ 1 sida
Var du på konsert senast: Minns inte
Köpte du något senast: Idag
Kysste du någon senast: Några månader sen typ
Svor du senast: Idag
Sjöng du senast: Idag
Klagade du senast: Vid matbordet
Är det sommar: Snart hoppas jag på

VEM…
Saknar du: Min lillkusin just nu. Kommer inte på någon just nu
Rörde dig sist: Sara
Kysste dig sist: Felix
Gjorde dig riktigt glad senast: Alice tror jag :)
Fick du sms från senast: Pata

HAR DU…
För många vänner: Man kan inte ha för många?
Tvångstankar: Nej, eller ibland
Någon annan psykisk sjukdom: Nej
Färgat håret: Nej, bara slingat och tonat :)
Brutit några ben: Nej
Några piercings: öronen -.-
Egen dator: Ja
Gjort bort dig rejält: Ja
Bra självförtroende: Ibland, ibland inte...
Kysst någon: Ja
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej
Varit kär: Ja
Blivit kär i någon på nätet: Nej
Dumpat någon: Ja
Blivit dumpad: Nej
Velat vara otrogen: Nej?


HUR….
Går du: Alla säger att jag vickar ovanligt mycket på rumpan men det tycker inte jag :$
Fördriver du tiden: Datorn,  mobilen typ
Mycket pengar har du: Haha inte mycket alls just nu
Tjänar du pengar: Nej
Ofta diskar du: Aldrig
Ofta städar du: När jag känner för det
Ofta träffar du din familj: Varje dag
Mycket äter du: Olika


ÄR DU..
Förstående: aa
Osäker: Händer
Blyg: Ibland
Smart: yeah!
Pratglad: Om jag är! :O


helgen ?

Har inte haft tid att blogga på ett tag. Men jag och Alice gick väl upp vid 1 ungefär och sen kom Sara. Vi hade ingenting att göra så så vi sminkade oss och gick till skeppet och där lekte Sara lite. Det va så kallt så Alice drog hem och jag och Sara stannade ett tag.. Sen drog vi också. Vi gick hem till Sara och spelade TVspel eller aa wii typ :) Sen drog jag med mamma till vivo och köpte lite godis och sånt. Imorgon ska vi ju på Lovisas konfirmation. Vi ska vara i kyrkan klockan 11!! :O På en söndag. Så det blir för mig att sova tidigt ikväll. Ska upp och locka håret och allting. Aja nu ska jag in i duschen så jag blir fräsch! Känner mig fett ofräsch! Hörs senare!♥

Godmorgon

vaknade typ halv elva av att min syrra och hennes kompisar sprang in och ut ur huset -.-
Har iallafall precis käkat frulle och ska börja fixa mig snart, ungefär 20 över ett kommer hanna och lucas och filip vet jag inte när han kommer, nångång vid två hoppas jag (a)
Men bloggar nog mer ikväll eller nått. pusspuss
sati, sara, mona och jag
Bild från e-tuna, såg helt drogad ut så fick täcka för lite (a)

trött

Sitter med Alice är i mitt rum och vi är typ fett trötta :$ Vi var ju ute med Sara & Lovisa :) kul faktiskt. Bilder imorgon eftersom att kameran tog slut på batteri. Orkar inte skriva mera nu är fett trött :| Puss på rumpen ♥

Du är det vackraste jag vet

Tog nyss hem dusch med silvershampoo igen, fläckarna ska fan bort!
Men bättre har de ju blivit ;)
Har också målat naglarna, rosa (a)
Tänkte gå och lägga mig snart är fett trött. Eller kanske om en timme ungefär.
Imorn ska jag iallafall träffa Hanna, lucas och Filip, trevligttrevligt !
Tror inte jag kommer blogga mer ikväll. så Godnatt! :)
Gammal men bjuder, har fortfarande bildbrist..

packad dag

Shafan :)
Har inte bloggat idag men har inte hunnit.
Slutade två så då drog jag och Paula till vallen. Där var pata, bocelli och nån asskön kille så vi snacka lite med dom ;)
Vid typ halvfem drog vi till mig. Jag käka sen satt vi bara och loda. Vid kvart över sex åkte jag till centrum med mamma och syrran. Där mötte vi pappa, köpte lite presenter.
Vid sju-halv nio hade min syrra dansuppvisning som jag kolla på, duktiga var dom väl men är glad att jag sluta :)
Kom nyss hem. Sitter och kollar på talang just nu.
Ska hoppa in i duschen om ett tag ;)
Hörs sen.

pojtojmoi

Nu drar jag & Sara sötnosen ut och träffar Alice :)<3 Puss

friday yeey!

Godmorgon alla sunshines!♥ hur mår ni idag då? Själv är jag lite förkyld och har ont i knät efter igår. Annars är det bra. Det är ju fredag!! :D  Sminkade nyss klart mig. Är typ klar nu. Jag skulle möta Amanda kvart över typ så drar vi till skolan. Inte så lång dag idag. Efter skolan ska jag vara med Emelie och Amanda och vi träffar väl säkert lite folk ;) Najsnajs. Juste vi ska bbaka bullar också för Emelie och Amanda ska typ ha det till laget eller jad det va (?) Så det kan bli kul. Har inte kameran med mig idag så det blir mobilbilder "/ Nu ska jag sluta snacka om onödiga saker. Puss&Kram♥

TRASH!

Haha men jag pallar inte idag -.-


natti

Är jättetrött så jag tänkte lägga mig i sängen och smsa lite med lite folk nu. Hihi ska inte säga för mycket nu :)<3
Så Natti!♥

pluggtime

Hejhej.
Idag så var de ju idrottsdag, inte så kul. Frös som fan.
Slutade typ halv ett vid ip, Tog den proppade bussen till centrum. Min syrra var hon tandläkarn så mötte upp henne och pappa. Bytte om sen så gick vi till centrum och kolla lite saker, åkte till farsta och shoppa lite. fick ett par solglasögon, najsnajs!
Sen åkte vi till skrapan och mötte mamma. Shoppades lite till, själv ruttna jag typ. Så tråkigt och shoppa med familjen -.-
När jag kom hem typ fem ringde Paula och bad mig komma till bäverbäcken där hon av nån anledning var. Fick skjuss dit. Vi satt typ bara vid vallen och snacka. Haha vi är lite osmarta av oss :$
Vi drog hem lite efter sex. Käka kyckling med cashewnötter (stavning?) asgott (a)
Sitter och pluggar till prov imorn men det går inte så bra.
Ska duscha nu, pusspuss.
Juste, Filip är en BUDDHA! :D

i want to know what love is


paulas dag i bilder

oj hej bjuder! :O
Hörs sen! PUSS♥


idrottsdag

Godmorgn, sitter och fixa mig nu.
Idag är de idrottsdag på ip. Ska möta Paula om 20 minuter, så måste fixa klart mig, packa ner matsäcken och sånt.
Vet inte vad som händer idag efter, de får vi se. Men puss!

who?

Hmm vilka kan det vara Emelie menar? ;) <3

jag är död.

Hejhej :)
Kom faktiskt i tid idag till skolan, skills asså. Men ingen frukost blev det.
Skolan var tråkig men ändå ganska chill. Hade 3 lektioner och film sen sluta vi ett.
Drog hem och käka. Hämta Mia vid 20 i 3 och tog henne till centrum, mötte upp mamma och lämna över Mia. Så åkte jag hem. Hade träning idag själv. Gick lite sådär
Kom iallafall nyss hem och ska duscha nu ;)
gammal ego bild, men har bildbrist.

gullunge

Hej bloggen! Idag slutade vi ju ett och jag Emelie och Amanda drog till Emelie och typ åt marängswiss, stavning (?) Asgott :$ Vi spelade lite innebandy och snackade med något mongo :S Sen drog vi typ till strandhallen och skulle träffa Felix och så. Han skulle inte träna och det skulle inte Pata heller så vi sprang runt med dom i srandhallen typ. Dom försökte dra in mig i duschen och vi låste in varandra och lala. Fett kul. Sen gick jag, Emelie, Amanda och Pata till vivo och E&A köpte matsäck ;) Sen skulle vi dra. Jag skulle först ta bussen med Pata med jag hade inget busskort  kom jag på sen så Emelie skjussade mig hem (a) Sen åt jag hemma och nu ska jag kolla lite på andra avenyn igen :$ Fett bra avsnitt. Aja hörs sen! Puss & Kram

yummie!

oups

Råka försova mig idag, vaknade tio i åtta i stället för sju.
Fett konstigt för jag minns verkligen inte att jag stängt av väckarklockan och somnat om igen, och jag hade fått ett sms som kom innan väckarklockan skulle ringa så skulle väl ha sett det men minns verkligen inte de, läskigt.
Men nu måste jag jalla, bloggar sen. puss!

onsdagens outfit

Hahahah! omg vilka fula bilder Ennea la in på mig! Men somsagt jag bjuder. Förlåt för att jag inte bloggade igår men jag var tvungen att städa rummet, plugga sönder, kolla desperate housewives och lalala. Idag ska jag vara med Emelie och Amanda. Vi slutar 1 så det blir chill. Jag har på mig trashoutfit idag men om vi ska någonstans sen byter jag om. Orkar lixom inte klä upp mig inför skolan :$ Men nej nu måste jag fortsätta att sminka mig.
Puss och hej leverpastej!♥


Godnatt!

Pussohej dröm om mig! :D

tagen av alice wolle

FAKTA

Smeknamn:
Burkar mest kallas Ennea
Födelsedag: 24 januari, lååångt kvar!
Bor: Tyrsö strand
Arbete: Går i skolan.


FAVORIT…

Färg:
Svart, vit, rosa, beror också på vad.
Plats: I sängen och mysa med älskling :$
Drog: kärleken
Fordon: Inte flygplan iallafall.
Film: Oj, vet inte, det finns många.
Djur: hund typ..
Affär: Typ gina och nåra..
Serie: Kollar aldrig på tv typ så vet inte, men ghost wisper är coolt (a)
Café: espresso house kanske
Skor: Jag vet inte..


BRUKAR DU…

Titta på dig själv i spegeln:
Jaa, vem brukar inte? ;)
Gnälla: Händer väl.
Skrika: Det händer ju också.
Sova: Ja på nätterna eller om jag är trött
Drömma mardrömmar: inte ofta men ibland
Drömma sexdrömmar: Aaa varje natt asså ;)
Försöka vara annorlunda: Det beror på vad det handlar om.
Klä dig i svart: Yes
Hata folk: Finns ju folk jag verkligen stör mig på men inte direkt hatar
Lita på folk: Ja, mina bästavänner och pojkvännen


NÄR…

Åt du senast:
Jordgubbar och ananas för typ lite mindre än en timme sen (a)
Läste du en bok senast: idag i skolan, hela två sidor ! :)
Var du på konsert senast: I somras.
Köpte du något senast: En chickenwrap på donken idag :$
Kysste du någon senast: Igår (a)
Svor du senast: det händer varje dag..
Sjöng du senast: idag men minns inte när jag sjöng sist
Klagade du senast: Nyss när mamma kom in i mitt rum hah
Är det sommar: Snart hoppas jag!


VEM…

Saknar du:
Filip, Josefine, farmor och nåra..
Rörde dig sist: Mamma tror jag
Kysste dig sist: Ääälskling (a)
Gjorde dig riktigt glad senast: De va nog filip :)
Fick du sms från senast: min lilla älskling :)



HAR DU…

För många vänner:
Man kan inte ha för många vänner
Tvångstankar: Nej inte direkt
Någon annan psykisk sjukdom: Nej
Färgat håret: Aa
Brutit några ben: Min tå !
Några piercings: 6 i öronen och i naveln :D
Egen dator: Ja men ska få en ny snart!
Gjort bort dig rejält: Jadu, vem har inte de?
Bra självförtroende: Ibland, ibland inte
Kysst någon: Ja
Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja
Varit kär: Ja, men aldrig så som jag är nu :$
Blivit kär i någon på nätet: Nej
Dumpat någon: Ja, men inte i ett seriöst förhållande
Blivit dumpad: Ja
Velat vara otrogen: Nej, och kommer aldrig vilja vara.


HUR….

Går du:
Fult då jag har problem med hälarna men det jobbas på!
Fördriver du tiden: Datan, mobilen, öppnar kylskåpet :$
Mycket pengar har du: Inte mycket alls, men får när jag ber om det.
Tjänar du pengar: Nej, men jag tycker man borde få lön för skolan, ingen annan som tycker de kanske? (a)
Ofta diskar du: Aldrig
Ofta städar du: Inte ofta, när mamma tjatar blire väl så -.-
Ofta träffar du din familj: Varje dag..
Mycket äter du: För mycket oftast.


ÄR DU..

Förstående:
jaa
Osäker: Njaa, kan hända men oftast inte
Blyg: Det beror på..
Smart: Om jag är, är ju ett felvänt kinderägg, ljus på utsidan och mörk på insidan!
Pratglad: Ja oftast.

 


bästavän

Gumman, såg att du skrev om mig i din blogg så tänkte skriva lite om dig.
Du har alltid och kommer alltid vara min bästavän,
du har alltid funnits där.
Du var den första som prata med mig och ville bli min kompis när jag börja i din klass.
så många minnen vi gått igenom på 8 år, det är riktigt vänskap.
Visst har vi bråkat men alltid blivit sams igen.
Ditt namn står i mitt hjärta och går inte att får bort hur man än gör.
Det kommer alltid finnas kvar. Lika så hoppas jag att vi finns.
Det ska vara du och jag, jag och du genom livet hand i hand.
Men dig kan jag vara mig själv utan att skämmas.
Vi är lika knäppa båda två och har alltid roligare än roligast.
Ennea <3 Josefine
Purger <3 Rådestad
Groda <3 Ko
Frog <3 Cow
Bulgur <3 Kycklig



nya skor

Juste, glömde säga att mamma kom hem idag men nya skor till mig, ljusrosa converse, tack mamma! :D ♥
asnajs!

plugghäst

Hejsan :)
Hade vanligt skoldag idag men ändå kändes den rätt chill på nått sätt. Jag och Paula drog tidigare från sista lektionen för att hämta hennes syrra som skulle till doktorn. Så vi följde med dit. Sen efter drog vi till centrum för Paula skulle köpa nån tröja hon lagt undan och jag fråga vad jag skulle göra för att få jämnare hårfärg eftersom den är fläckig som en leopard, skulle använda silvershampo sen färga om. Får nog bli så ;)
Sen mötte vi upp marcello och drog till donken på en liten mellis hahah nej men vi käka lite där :$
Sen gick vi till vallen och typ chilla lite men det blev kallt. Så jag och Paula drog till centrum sen hem.
Kom hem och käka, snacka lite tele med min älskade älskling också (a)
Just nu sitter jag och proppar i mig chips :$ och det är ju sommar snart så det kanske inte är så bra, men ibland får man faktiskt, bara att ta igen nån dag.
Ska plugga nu, har ju prov imorn i engelska. 236 oregelbundna verb tror jag det var, asså omg ! :O
Aja, får bli hårdpluggning, det är inte så farligt svårt iallafall.
Nu ska jag ladda in lite bilder till datan vänta.. jävligt segt gåre.. så nu vart det klart!
Jag och hanna rita i varje hål i mina byxor, dock hade vi inte gjort i alla på bilden ;)
Emma schteeker på schtuuureplan !
från albybacken på valborg, såg inte alls lika högt ut på bilden som det egentligen är :O
När dom precis kastat in facklorna, sen efter det börja det regna och allt slockna förutom på typ två ställen där de brann jätte lite
Då hällde dom bensin över hela så det blev såhär, men det slockna ju igen såklart..
Äääääääld
Cha ego :$
Emma i forum (lördags)
Jag och Paula i centrum, bjuder som fahn! hahah omg asså..
och igen, från igår.
Paula idag, sötnos :) <3

4 maj

Godmorgon.
Uppdaterade inte igår men var sur på massa olika saker så hade ingen lust + att min data fortfarande är dum i huvet.
Sitter iallafall och sminkar mig nu, har precis plattat mitt kyckling/leopard hår. Haha men det ser mycket bättre ut idag, ska tvätta med silvershampo idag igen. Luggen har fin färg iallafall ;)
Men nu ska jag fortsätta fixa mig, vi hörs efter skolan eller ikväll ;)
Handen var på vårat "prov" men paula rita till "love you♥"

tuesday

Godmorgon!♥ Inte lika taggad till skolan idag dårå. Men vi får göra det bästa av allt! Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på efter skolan. Skulle typ till centrum med mamma och köpa en sak. Jag kulle vara med Alice om hon är frisk idag! Juste! Idag blir David fjortis:D Grattis. Det betyder att det bara är 2 månader kvar tills jag fyller! Whiie. Men whatever. Upptaderar senare idag. Puss sweeties♥

Outfit


hej chicken!

Vi har färgat Enneas hår och om jag säger leopard säger ni enneas hår :$
Haha, nu sitter jag på sängen och paula fönar mitt hår, det blev lite ojämt med gula fläckar men ska tvätta med silvershampoo ikväll. Då blire nog bättre ;)
När mitt hår är torrt ska vi ut och träffa niklas ett tag.
Bloggar mer ikväll, puss från oss båda :D

sunshine!


Ååh vad glad jag blev när jag vaknde klockan 6 av solen (a) Känner på mig att det kommer att bli en bra dag! :D Men allafall. Nu har jag fixat allt inför skolan. Mappar och sånt ;) Idag träffar jag ju Ennea och vi hittar väl på något busigt like always :D Shiet vad jag har saknar henne asso :O Men nu kommer nog Linnéa snart. Pusshej!♥

Juste! Nu har jag samm gamla nummer som förut 0707501258


mitt bloggande suger

det är för att min data håller på att rasa ihop. Den segar och segar och alla tangenter lossnar. Ska fixa en ny datan snart och då blir de bättre. Men dagen lite fort nu. Jag och Hanna vakna tio. Käka sen fixa vi oss. Vi tog bussen 11.46 till centrum och väntade där på våra otroligt krångliga pojkvänner haha ;)
När dom kommit drog vi till stan och hämta biobiljetter. Vi kom dit typ astidigt så vi gick runt i stan och schtekte, eller inte men vi kolla lite sen käka vi, eller vi och vi men jag och filip på donken :$ sen vänta vi typ i en timme i kön till toan haha!
Aja, tre började bion. Vi såg remember me som redan jag och hanna sett men ändå, mysigt värre!
Sen tagga alla hem, men då var de nån som hoppat framför tuben i grönalinjen så vi fick ta ersättningsbuss och de va inte lite packat då asså. Hanna och lucas följde med mig hem för att hämta hannas saker. Sen drog dom. Har inte gjort något speciellt än att städa och käka :$
Sitter och messar med älskling just nu som jag ska fortsätta med. Det här är sista inlägget för ikväll så godnatt :)
Bilder får ni en annan dag, råka städa bort USBn nånstans, smidigt ;)
Men nu vart de långt här så ska sluta, heido !

paula is back on track!

När jag kom hem idag hade pappa lagat pannkakor (a) Typiskt svenskt. Aja, sen gick jag ut och träffade Emelie. Vi gick till vivo och köpte ben&jerrys och träffade Victor ett tag. Sen drog vi till tyresöskola och träffade några. Najsnajs. Imorgon ska jag till vårdcentralen och sen ska jag vara med Ennea!! :D Har sakna henne som f*n! :O Men klockan är ju egentligen typ 23.00 i grekland så jag ska nog stänga av datorn börja fixa mig för sängen och lägga mig och smsa istället :) Vi hörs imorgon! PUSS!♥


ghjklö

Sitter på flygplatsen och nu ska vi typ till gaten och boarda ;) Haha för dom som inte fattar så ska vi gå på planet :D Puss! Hörs när jag kommer hem till Sverige!

homecoming

Godmorgon!♥ Idag är det dags att åka hem! Det har varit jätteroligt den här veckan. Helt som jag hade tänkt mig! :D Sitter nu och har precis packat klart. Bussen kommer om typ en halvtimme. Vi kommer hem ungefär 19.00 ikväll. Eller asså vi landar 16.30 så tar det ju ett tag sen. Men nu klagar alla på att jag ska skynda mig så att vi kan gå. Känns gett konstigt att nu är jag i Grekland och imorgon ska jag till sklolan! Puss&Kram!♥

Emelie Bång Larsson♥


saknar dom dagarna...


.

Sha, har inte haft datan förens nu.
Var i forum med emma idag. Filip kom dit också. Sen drog vi hem till Emma. först satt vi ute och gunga på en gungbräda eller vad det nu heter, men filip gick av när jag satt där uppe så jag dunsa ner, aj min rumpa säger jag bara. Sen gick vi in till emma och kolla på tv. Sen drog jag och filip till centrum och träffa Hanna. Då drog vi till mig och lämna hannas saker så gick vi till KG ett tag. Typ efter en stund kom lucas. Då gick vi till mig och typ låg och snacka. Sen käka vi middag men lucas skulle dra typ då. Sen var vi bara på mitt rum. Filip drog vid elva, vi följde med han till bussen. Så nu sitter vi här och bokar biobiljetter till imorn. Pallar inte blogga mer för min mellansslagstangent lossna så måste trycka på värsta lilla pricken. asjobbigt. Bloggar imorn, puss!

-

when i am older and my little girl ask me who my first love was. I dont wanna pull out old photo albums.
I wanna be able to point across the room and say "he´s sitting over there"

paula

hmm... vem kan det vara om?

drickadrickadricka

Hello sweeties!♥ Förlåt för min dåliga uppdatering, ska bättra mig. Iallafall... Jag kom nyss upp på hotellrummet. Somnade på solstolen och vaknade helt yr i huvet, hade ont i huvet och var typ svag (?) Det beror på att jag inte har druckit  mycket alls dom senaste dagarna när det har varit som varmast.  Så jag gick upp ett tag. Sista dagen här idag ju :/ Men ska bli rätt skönt att komma hem. Men  nu kan jag ju passa på att lägga in lite bilder från min kamera:


There you go Anna ;) min rand!
Oj det va jättelite bilder! :O men det fanns en del bilder jag inte tänker lägga ut i bloggen också, haha!
Hörs senare! KISSES♥


ändrade planer

Blir inget grillande för det är dåligt väder, så nu ska vi fixa oss sen dra till forum, hörs ikväll!

Slagg

Sitter i sängen nu, emma sitter brevid.
Vi var i alby idag men de va ganska tråkigt, dom fick ju aldrig igång brasan, den slockna för de regna -.-
Sen cykla vi runt lite men fick största fobin för alla jävla paddor och grodor så börja typ grina och ville hem, shit asså :O
Aja, vi har precis tagit bort smink och så, ska typ stänga av datan snart och lägga mig och messa, är ganska trött. Bilder och sånt kommer imorn om jag hinner, ska typ grilla med nåra kompisar sen ska typ hanna slagga här, najsnajs! Så alla kan messa mig nu (a)

RSS 2.0